Back to Question Center
0

Tips Saka Semalt: Cara Ngenali Scam Phishing

1 answers:

Phishing minangka upaya dening scammers kanggo nyoba kanggo nyuda pangguna ora ngerti. Padha disguise pesen sing disenengi karo perusahaan sing sah lan banjur ngethok wong supaya menehi rincian, lan kanthi mangkono digunakake kanggo nyolong identitas. Sawetara rincian ditargetake kayata jeneng panganggo BT, utawa tembung sandhi. Penting kanggo dicathet yen BT ora tau njaluk informasi pribadhi utawa malah rincian perbankan tanpa alesan. Uga, email BT ora duwe lampiran - please find my lost money owed to me for free.

Julia Vashneva, Semalt Success Manager Customer Senior, menehi saran marang kabeh pangguna internet supaya tansah golek sinyal kasebut minangka nunjukake potensial.

Carane Titik Email Phishing

Email sing nandheske verifikasi pangguna, utawa nyuwun informasi pribadi sing curiga, lan pangguna kudu nyegah. Padha njupuk formulir ing ngisor iki:

  • Email unanticipated sing nyedhiyakake apik kanggo dadi tawaran bener
  • Link email sing pangalihan menyang situs web, sing njaluk salah siji kanggo verifikasi rincian akun.
  • Penipu nggawe narasi sing mbutuhake urgensi kanggo narik korban.
  • Tansah nggunakake URL diketik lan ora kasebut ing pesen email.
  • Mesthekake benere tata bahasa lan gambar sing digunakake ing email.

Langkah-langkah Ngundhuh Miwiti Email Phishing

Tindakan sing dijupuk gumantung marang cara panganggo dibukak email. Departemen sing tugas karo dealing with email phishing ing BT nggunakake phishing@bt.com yen wong pengin njaluk kontak karo wong-wong mau.

Yen ora ngeklik utawa mangsuli pranala sing disedhiyakake, nanging mbuka email, ora ana sabab kanggo sumelang..Ana kasempatan sing ora ana kompromi, sing ngirim bendera email lan dikirim menyang departemen panipisan ing BT, lan nyingkirake.

Yen ana sing ngeklik link kasebut, utawa ngundhuh lampiran sing ditempelake, nanging ora ngemot apa wae ing formulir, salah sijine kudu mriksa virus banjur laporake email.

Yen salah sijine sing menehi katrangan, prakara sing sepisan kudu dipindhai komputer kanggo alasan safety. Banjur, ndhelikake akun BT amarga ana kemungkinan kompromi. Ana panuntun babagan cara ngatasi akun sing kompromi, lan email. Ing sisih pelanggan, ganti tembung sandhi lan ahli rekomendhasi nggunakake fitur sing unik kanggo saben akun. Bank-bank mbutuhake kabar kanggo nandhani kegiatan apa wae sing ora biasa yen wis diwenehi rincian bank. Pungkasan, laporake email menyang departemen panipisan.

Sapa sing nampi email e-mail?

Ana cedhak karo 37.3 yuta kedhaftar sing nampa email phishing minangka per statistik saka 2012 lan 2013. Panjelasan paling mbebayani iku ana macem-macem cara sing scammers digunakake kanggo entuk email pangguna kanggo nggunakake kanggo upaya phishing sing. Wong nggunakake bot otomatis, situs web palsu, peretasan basis data situs web asli, dhaptar pembelian saka penipu liyane, kanthi pretending situs web sing nyegah email phishing. Nampa email kasebut ora sacara otomatis nglebokake pangguna ing risiko, iku tumindak sing dijupuk sawise sing nduwe risiko.

Nglindhungi Terhadap Kegiatan Phishing

  • Perusahaan nyedhiyakake BT Protect, sing mbantu nyegah serangan malware ing kabeh piranti sing disambungake menyang internet.
  • Ngundhuh BT NetProtect Plus minangka kauntungan sing ditambahake minangka menehi pangguna karo kabar babagan ancaman sabisa amarga BT nerusake kabeh email phishing saka liyane kedhaftar menyang tim NetProtect Plus.
  • Tansah ngetik panyaring spam kanggo ngurangi ancaman.
  • Priksa manawa kanggo nganyari piranti lunak kabeh situs web.
  • Aja reply menyang email sing curiga.

Ketentuan BT Kanggo Njamin Perlindungan Pelanggan

Perusahaan wis nyedhiyakake link kanggo pangguna sing bisa nerusake kabeh email sing curiga, banjur dibuang langsung. Iku mbantu kanthi ngawasi kabeh situs web sing disedhiyakake ing kegiatan phishing lan njupuk mudhun nalika ditindakake.

November 28, 2017