Back to Question Center
0

Tip menarik saka Semalt On Cara Ngilangi Alamat IP Saka Google Analytics

1 answers:

Ngeculke alamat IP saka Google Analytics sampeyan minangka penting minangka strategizing kanggo kampanye. Supaya data sampeyan akurat lan resik, nimbang nginstall Google Analytics ing situs web sampeyan. Sawise nginstal lan nganyari GA ing situs web sampeyan, mbusak alamat IP sampeyan dhewe kanggo ngindhari kiriman potensial karo pengunjung potensial sampeyan. Kagiyatan internal ora mung nganggu karo pengunjung bali nanging uga nglibatake lapuran sampeyan.

Kanggo telung minggu kepungkur, lalu lintas bot lan lalu lintas internal sing digawe saka kantor wis nyebabake akeh data klien - commercial appraisal companies. Referrer lan spider hantu uga wis nyumbang kanggo lalu lintas internal kanthi cara sing gedhe. Ngedongkrak keterlambatan pengguna penting banget nalika nglakokne Search Engine Optimization. Ngilangi alamat IP sampeyan, laba-laba lan bot sing disenengi saka data sampeyan kanggo entuk data luwih nyata.

Gunakake tips sing diwenehake dening Oliver King, Customer Success Manager Semalt , kanggo nyaring spam, spam referrer spam, lan alamat sampeyan kanthi efektif.

Kenapa Sampeyan kudu Ngilangi Alamat IP Panjenengan Dhewe Saka Panjenengan Google Analytics

Nggarap situs web sampeyan dhewe nyumbang menyang lalu lintas internal. Luwih maneh sampeyan lan karyawan sampeyan terus ngeklik liwat kaca situs sampeyan, luwih akeh nambahake pengunjung. Klien karo staff kudu ngilangi alamat IP kabeh. Penting supaya tetep tingkat bouncing kurang ing kampanye Search Engine Optimization sampeyan ora bisa uga ditekan. Bouncing rates nduwe peran utama menyang rangking kata kunci sing dikonversi.

Tingkat mantap paling akeh diukur karo jumlah pelanggan sing kunjungan situs web banjur klik maneh. Nginepake tingkat bounce sampeyan assures sampeyan sing sing ngunjungi kaca sampeyan ngatur kanggo mbukak liwat kaca liyane..Ora kalebu alamat IP saka situs sampeyan nyuda tingkat sing luwih gedhe, mula tembung kunci sing diowahi dianggep relevan karo Google.

Cara Ngilangi Alamat IP Sampeyan Saka GA

Ngeculke alamat IP saka Google Analytics sampeyan mbutuhake proses prosedural. Tindakake prosedur iki kanggo ngindhari data sampeyan.

1) Klik opsi 'Next Reporting' lan nelusuri situs web sampeyan.

2) Ing pojok ndhuwur tengen, klik ing 'Admin' tombol.

3) Priksa tautan data situs web lan klik kanggo ndeleng.

4) Klik ing filter standar sing teka karo Google Analytics.

5) Klik ing 'Filter-filter Anyar'. Ing tahap iki, sampeyan bisa ngilangi alamat IP panjenengan tanpa nandhang kasusah.

6) Priksa kothak gulung ditampilake ing GA, banjur pilih 'Ngilangi'. Terus lan pilih 'lalu lintas saka alamat IP sampeyan'.

7) Rong cara sing digunakake kanggo mriksa alamat IP sampeyan. Sampeyan bisa njupuk alamat saka baris printah komputer kanthi konfigurasi IP utawa ngetik alamat HTTP sing njaluk alamat sampeyan.

Sawise entuk alamat IP sampeyan, bali menyang kaca Google Analytics, lan feed alamat sampeyan menyang kothak celah sing disedhiyakake. Klik nyimpen kanggo nyaring lan ngilangi alamat IP sampeyan saka situs web lan Google Analytics. Spam pan referrer, bot, lan laba-laba wis dadi nuisance kanggo bisnis online kanggo sawetara minggu kepungkur. Tetep mbalek maneh tarifmu lan njupuk data resik kanggo kampanye sampeyan penting banget.

November 28, 2017