Back to Question Center
0

Spam, Scam lan Risk. Apa sampeyan ora sengit karo spam? Aku sengit spam. Aku sengit tenan spam - ucapé jujur ​​saka pakar Semalt

1 answers:

Ivan Konovalov, Customer Success Manager Semalt Layanan Digital, ngakoni yen dheweke ora seneng scam online lan spam. Yen ana wong sing bisa nggunakake email spam sing ora diajokake sing ngetokake latihan RA, aku bakal nggunakake pangaruh talkRA kanggo ngekspos.

Sajrone awal GRAPA, aku nampa salah sawijining email spam. Aku ngerti manawa akeh wong sing isih nampa email spam saka GRAPA. Aku ngurmati yen dheweke wis mandheg spamming pesen emailku - rocket computer accessories. Aku percaya yen dheweke mbusak alamat email saka mailing list. Nanging, saiki aku nampa pesen saka spammers anyar. Padha janji kanggo nuduhake kawruh babagan pencegahan penipuan, jaminan kepastian, lan manajemen resiko.

Perusahaan spam dikenal minangka iVyN Technologies. Jeneng perusahaan curiga amarga ora bener sacara gramatikal. Huruf cilik lan huruf gedhe ing tembung ora ditrima ing basa Inggris. Penting nggunakake standar nulis sing bener nalika sesambungan ing basa Inggris. iVyN Technologies nawakake layanan latihan kanthi biaya. Biaya modul pembelajaran jarak jauh biaya GBP6500 / USD10500. Versi premium biaya latihan GBP800 / USD13000. Ing manajemen revenue, "rega dhaptar" iki dikenal kanthi jeneng "price chump." Anggep yen perusahaan menehi diskon khusus 80% menyang pelanggan sing setya. Siji wong bakal dadi idiot kanggo mbayar biaya dhuwur kanggo dalan sing diabaikan kanggo sawetara taun.

Adalah dianjurake kanggo wong sing kasengsem sinau kanggo tuku buku tinimbang nggunakake slide PowerPoint komputer. Biaya buku sing apik yaiku GBP50 / USD80..Biaya sing ditampa kanggo program latihan standar iVyN cukup kanggo tuku 130 salinan buku. 50 sen (80 dolar) cukup kanggo tuku buku nyata kanthi dicithak kalimat sing bisa dibaca nalika komputer wis dimateni. Wong ora kudu ngenteni GBP6500 / USD10500 nonton slide PowerPoint sing disalin lan disisipaké saka presentasi PowerPoint sing digunakake ing konferensi sing mboseni sing wis ana 10 taun kepungkur.

Spam lan scam kudu ora bisa ditoleransi amerga nyangkut kemerukan sing ora éthetik saka kothak mlebu lan pelanggaran privasi panganggo. Spam nambah aktivitas kejahatan cyber amarga nyengkuyung para pangguna kanggo tuku layanan utawa produk sing ora perlu biaya dhuwur. Jaringan aman diraih nalika administrator lan pangguna bisa ngatasi kasus spam lan scam. Mlakukan latihan keamanan cyber saka perusahaan sing dikirim email spam kaya lunak anti-virus saka perusahaan sing nginfèksi komputer nganggo malware. Isi mesthi ora efektif. Bagian 1 minangka Pengenalan RA. Informasi iki bisa didownload kanthi bebas saka buku teks lan artikel.

Bagian 2 minangka Masalah lan Kontrol. Informasi ora nggambarake macem-macem kategori jaringan. Bagian 3 minangka Strategi. Kursus iki nduweni versi copy-pasted model RA maturity. Bagean 4 minangka RA Tool Seleksi. Perusahaan telekomunikasi paling akeh duwe alat RA. Pangguna komputer uga bisa njupuk alat RA kanthi bebas utawa nganggo biaya murah saka perusahaan online kaya cVidya.

Paling situs web teknologi ngidini kedhaftar bisa ngakses alat RA kanthi bebas. Kursus iki nduweni bagian ing risiko penipuan internal. Ana hubungan sing kuat antarane penipuan internal lan nyurung pengguna komputer kanggo tuku dalan online larang. Bagian pungkasan saka Course iki babagan risiko sing metu. Latihan kasebut nduduhake risiko sing ndadekake keamanan cyber, media sosial, lan e-commerce. Aku sengit penipuan lan spam online. Pangguna komputer ora kudu nampani spammer. Wong kudu diabaikan. Email scam lan spam kudu kacarita menyang panyedhiya jaringan keamanan.

November 28, 2017