Back to Question Center
0

Situs Numpat ing situs Rogue - Impact On Data

1 answers:

Situs-situs Rogue lan spam panuduh wis ngrampog data lan data bisnis online sak durunge tanpa idin. Sawetara bisnis B2C lan B2B nganggep menawa situs bajingan sing ngarahake lalu lintas menyang situs-situs kasebut ditangani kanthi otomatis Google Analytics, kahanan sing kacau karo data bisnis cilik.

Ryan Johnson, salah sawijining ahli terkemuka saka Semalt , nyedhiyakake sawetara informasi sing mbiyantu kanggo mbantu sampeyan mangerteni dampak situs nakal ing data sampeyan.

Spammers lan opportunists saiki nggunakake kauntungan saka kode pelacak kanggo nglakokake lalu lintas palsu menyang malware lan nyelehake menyang situs web sampeyan. Dening nglebokake kode pelacakan GA menyang situs sampeyan, kunjungan menyang situs kasebut katon kanthi otomatis ing Google Analytics. Iki bisa ngrugekake situs web sampeyan kanthi rong cara - hosting chile transferencia ilimitada. Kaping pisanan, lalu lintas malware lan bot bisa ngontrol situs web sampeyan mbebayani karo data sampeyan. Lan liya, pengunjung sing diarahake menyang situs sampeyan bisa ngeklik maneh kaca-kaca sing ngganggu tingkat bouncing sampeyan.

Nalika klien ngunjungi situs web lan terus ngeklik liwat kaca, tingkat bouncing dhuwur banget, nglebokake kata kunci sing nindakake ing posisi sing apik kanggo ditingkat peringkat ing algoritma. Nanging, pengunjung ngeklik liwat kaca sampeyan bakal ngurangi tarif bouncing, conto sing ndadekake kalkulus kanggo mbandhingake tembung kunci minangka ora salaras. Iki ngendi perlu kanggo mblokir papan nakal lan referer spam saka ngunjungi situs rawuh ing.

Tip cara ngenali lan nandhani situs jahat

Nggawe laporan hostname kanthi pengeboran mudhun lan dimensi host sing digunakake kanggo ngenali situs-situs bajingan. Metrik 'pengunjung unik' lan 'kunjungan' digunakake kanggo ngukur jumlah total kunjungan sing dibukak situs web panjenengan..Gunakake gol lan bathi kampanye sampeyan kanggo nggawe manawa lalu lintas nyata ora bakal disaring. Utawa, sampeyan bisa nambah filter anyar menyang laporan khusus kanggo ngilangi lalu lintas internal, bot lan laba-laba, lan spam referer sing nyakup kapercayan domain sampeyan.

Nanging, dianjurake supaya nglakokaké tugas kanthi teliti nalika ora kalebu papan nakal lan referer spam saka Google Analytics. Jeneng loro hostname Google sing ditampilake ing bagean sampeyan kudu ora dianggep minangka papan sing nakal amarga bisa mungkasi informasi sing kakehan. Segmen uga kalebu cache web sing nuduhake nalika pengunjung ngeklik opsi 'cache' lan jeneng host sing nerjemahake yen sawetara pengunjung potensial nggunakake layanan Google Translate.

Priksa segment sampeyan kanggo ndeleng apa sampeyan bakal weruh sawetara jeneng host sampeyan ora kenal. Yen sampeyan nedahake, nggedheake menyang kaca dhasar pengunjung. Tempelake URL jeneng samaran menyang kaca pangguna pengunjung kanggo ndelok situs nggunakake lalu lintas sing nyata. Sawise yakinake domain kuwi nakal, nyaring nggunakake prosedur kasebut.

Nyaring situs bajingan nggunakake metode pengecualian reaktif

Sawise ngenali daftar jeneng host supaya diblokir, tambahkan filter eksklusi anyar. Nalika nggunakake metode iki kalebu ora ana domain jahat, dianjurake supaya akun saringan anyar ora nglebokake data anyar. Nggawe filter liyane supaya tetep ora kasor nalika eksekusi sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa ngrampungake data sampeyan, sanajan sampeyan bakal nglakoni praktik pengecualian.

Metode pangecualian proaktif

Kanthi cara iki ora kalebu papan panyawange saka Google Analytics, domain disaring gumantung manawa padha cocog karo jeneng host sing digawe. Yen jeneng host saka data sing disaring ora cocog karo domain, data kasebut ora bisa didownload saka laporan sampeyan.

Google Analytics wis nylametake loro bisnis B2C lan B2B sing operasi ing platform online. Perusahaan saiki bisa nyaring lan ngilangi situs bajingan, spam referer, lan malware saka situs web kanggo entuk laporan sing resik lan akurat. Ati-ati nalika ngilangi situs jahat saka Google Analytics supaya ora nyaring informasi terkenal.

November 28, 2017