Back to Question Center
0

Semalt Shares A Guide Kanggo Excluding Visits Sing Dhewe saka Google Analytics

1 answers:

Loro-loro situs web saka spam ngubungake lan jinis spam liyane, panyengkuyung Google kanggo ngilangi lalu lintas internal ing pembangunan lan produksi situs web kasebut. Ana alesan kenapa pamilik kudu mematuhi iki. Ana risiko ngganggu informasi sing ana ing asil Google Analytics. Yen salah siji nggolekake telusur ing Google kanggo cara sing bisa mbatalake dhewe saka bali lalu lintas, ana kemungkinan sing bakal nemokake sebutan solusi - used lcd tv for sale hyderabad.

Nanging, analisa kabeh mekanisme, sing disaranake dening Ivan Konovalov, pakar saka Semalt , bakal paling cedhak karo salah siji saka rong cara kasebut ing ngisor iki.

Solusi kanggo ngilangi kunjungan siji:

  • Nggawe filter ing Google Analytics kanggo ngilangi alamat IP saka kabeh laporan lalu lintas.
  • Nggawe kaca sing nduweni cookie sing nyedhiyakake saka kaca web liyane sing kudu dirayakake Google Analytics.

Masalah

Solusi sing digambarake ing ndhuwur cukup aneh ing pendapatku. Kaping pisanan, ora ana alamat IP standar sing wis diatur. Iku minangka perkara umum kanggo ISP kanggo ngganti alamat IP kanggo pelanggan. Benten kaliyan pendapat umum, piyambakipun nindakaken ingkang langkung ajeg tinimbang ingkang badhe dipun damel..Saliyane iki, proliferasi gadget sing nduweni akses menyang internet wis nyebabake para pangguna bisa ngakses portal web saka sembarang lokasi. Mulane, tegese nyoba ngreksa dhaptar kabeh alamat IP ngakses situs bakal ngipi elek kanggo organisasi.

Pendekatan Cookie mesthi bisa digunakake. Nanging, iki nyebabake nggawe lan njaga kaca sing dimaksudake kanggo nyetel cookie kasebut. Uga, verifikasi manawa cookie kerjane utawa yen urip iku tugas sing angel rampung. Yen ana sing ora bisa mlaku manawa cookie browser kasebut tegese kudu nggawe cookie anyar saben wektu nyoba ngakses situs iki, sing menurut pendapat saya cukup kacilakan.

JavaScript

Alasan liyane kok solusi loro sing ora bisa ditemokake yaiku fakta sing bener kanggo nggoleki tugas utami nggunakake JavaScript. Sadurunge kalebu potongan kode Google Analytics, mriksa cara nindakake pengecualian prasaja.

Ngilangi Lintas Lokalhost

Yen wong nglakoni test situs web ing server lokal, mung logis yen sampeyan ora pengin riko ngrekam minangka kunjungan pelanggan. Mulane, siji kudu ngilangi lalu lintas sing digawe iki. Siji kudu nggawe tetenger sing kalebu paragraf panyuwunan ing URL. Ngisor iki, bisa digunakake kanggo ngakses situs kasebut lan ora bakal ngalami rekaman lalu lintas lokal. Salajengipun, nambahake cookie kanggo kode kasebut kanthi teliti, utawa nggunakke panyimpenan lokal kanggo nglakokake tes amarga nyimpen kabeh pilihan sing digawé. Liwat iki, siji ora kudu nglakokaké supaya kalebu parameter sing dijaluk. Kanggo nemokake kode lengkap, layani www.tjvantoll.com lan nelusuri cara ngilangi kunjungan pribadi saka pengembangan lan produksi situs web.

Ana uga pilihan kanggo nggabungake loro cara sing opsi sing diketik kabeh lalu lintas lokal lan kabeh kaca liyane sing duwe analytics mati.

November 29, 2017