Back to Question Center
0

Semalt: Ngilangi Lintas Internal Saka Akun Google Analytics

1 answers:

Akeh perusahaan multinasional nggunakake piranti lunak Google Analytics amarga efektifitas lan linuwih. Piranti lunak iki digunakake kanggo ngawasi lalu lintas uga menehi pangguna informasi migunani ing jinis pengunjung sing ngakses situs web. Iku uga menehi informasi babagan apa sing ditindakake pengunjung nalika ngunjungi situs web. Bab sing paling apik babagan Google Analytics yaiku sing bisa disesuaikan, gampang dianggo lan uga gratis. Google analytics migunani ing tetep data bayangan mati website. Iku mupangate kanggo situs web kanggo nunjukake yen nrima akeh views - mongo database sql. Iki amarga bisa mbiyantu njamin supaya luwih akeh revenue bisa diduweni saka iklan, sing pungkasane bakal ningkatake volume penjualan. Nanging, yen data sing dilaporake ngandhut data jahat, kredibilitas kasebut bakal nyasarké.

Julia Vashneva, Manajer Karyawan Sukses Senior Semalt , nyatakake yen data ala iki mbebayani amarga data kasebut bisa kena pengaruh. Nduweni efek negatif ing lalu lintas internal lan kudu dikecualekake saka komputer. Sumber data sing ora dikarepake kuwi bisa diarani spam. Data kasebut bisa dikalahake kanthi prosedur prasaja yen diiringi kanthi bener..

Langkah kapisan yaiku kanggo ngenali alamat IP sampeyan. Nemokake alamat IP gampang sampeyan mung kudu Google "apa alamat IPku?" Ing asil panelusuran, alamat IP katon minangka nomer ing sisih ndhuwur layar, sing kudu dicithak kanggo referensi sing bakal teka. Sawise sampeyan wis ngidentifikasi alamat IP, sampeyan kudu mlebu menyang akun Google Analytics lan milih akun sing pengin diblokir data sing ora dikepengini. Ing menu akun, pilih tombol Admin lan klik ing link admin. Sawise link Admin wis dibukak, pilih ing bagean filter lan pilih kabeh pilihan Filter-filter. Iki kudu diterusake karo pilihan pilihan filter anyar sing diikuti dening pilihan filter tambahan. Sawise sampeyan milih opsi nyaring, sampeyan kudu nggawe jeneng panyaring. Jeneng panyaring bisa wae, umpamane, sampeyan bisa milih jeneng kasebut Lalu lintas utawa Lalu lintas gawean. Sawise menehi jeneng filter, sampeyan kudu klik tombol mbatalake.

Milih opsi ngeculake njamin yen sampeyan ora mblokir data migunani nanging mung data nakal sing ora dibutuhake ing data sing dilaporake. Opsional ora diterusake banjur milih "lalu lintas saka alamat IP." Langkah sabanjure yaiku milih opsi "sing padha karo" sing kudu diterusake kanthi ngunci ing alamat IP sing digawe ing langkah pisanan. Sawise rampung, sampeyan kudu nyorot pilihan "Kabeh website" banjur klik "Tombol Tambah." Langkah pungkasan yaiku pilih tombol simpen.

Sawise prosedur ndhuwur wis diterusake, lalu lintas internal bakal diblokir saka ditampilake ing akun analitik Google. Iki tegese nalika sampeyan ngakses situs web sampeyan, ora ana rekaman lalu lintas internal sampeyan dhewe.

November 29, 2017