Back to Question Center
0

Semalt: Filter-filter Google Analytics sing bakal Ngapikake Kinerja Situs Panjenengan

1 answers:

Ana akeh cara kanggo nambah kinerja situs sampeyan ing Google Analytics, lan kasebut minangka bagean saka marketing digital . Nalika nerangake nuduhake laporan kemajuan sing penting, utawa nyebabake nyebabake jatah lalu lintas, kita kudu menehi perhatian marang pirang-pirang tampilan kualitas situs web kita. Data Google Analytics kudu akurat lan nganyari - new online casinos for us players. Untunge, Google Analytics wis gampang nangani saringan sing penting kanggo situs web kita.

Sadurunge kanggo ngobrol babagan filter-filter kasebut, Oliver King, Customer Success Manager Semalt, nawakake saran kanggo njaga, laporan utawa tampilan tanpa filter kanggo saben jeneng domain ing Google Analytics.

Ngilangi kiriman internal

Sampeyan ora bisa ditrapake kanggo kabeh jenis situs web, mung perusahaan ukuran gedhe sing bisa entuk manfaat saka iku. Kanggo bisnis cilik, penting kanggo ngilangi lalu lintas internal kanggo njamin kualitas lalu lintas web. Padha kudu nggawe manawa situs kasebut nampa hit kualitas lan wong-wong sing nyata sesambungan karo kaca web. Kanggo iki, sampeyan kudu nyetel views pelaporan anyar ing akun Google Analytics sing bisa ngilangi lalu lintas internal nganti gedhe. Sampeyan uga kudu ngilangi alamat IP sampeyan supaya views lan ora diétung menyang situs web sampeyan. Yen sampeyan pengin ngilangi akeh alamat IP, sampeyan kudu migunakake filter khusus sing gampang digawe lan duwe akeh fitur.

Copot spam ngubungake

Ora bakal salah ngomong yen spam wis ngrusak akeh situs web ing sasi anyar. Mulane sampeyan kudu ngelingi ngilangi spam ngubungake minangka dini. Sampeyan kudu nyopot kabeh situs web utawa referer sing diwiwiti karo Darodar, tombol-kanggo-situs web, lan penawaran paling apik SEO. Kene sampeyan ora bisa nindakake kesalahane; sampeyan kudu nemtokake panyebab lan ngilangi spam ngubungake lan banjur ketik domain sampeyan ing kolom sing beda.

Tampilan jeneng host lan URL lengkap

Kanthi gawan, Google Analytics ora nampilake URL lengkap kaca-kaca ing laporan. Dadi, yen situs web sampeyan www.abc.com, sampeyan kudu nggoleki kaca sing gegandhengan ing Google Analytics, lan iki bisa rampung kanthi nampilake jeneng host utawa URL lengkap. Utawa, sampeyan bisa nggawe isi urip lan nggawe filter sing beda kanggo domain sing beda-beda. Iki ora bakal nyebabake kebingungan nalika sampeyan duwe akeh kaca kanggo ngurus. Saben kaca ing subdomain kudu bebas saka kasalahan sadurunge diluncurake.

Isolasi lalu lintas menyang subdomain

Nalika rawuh ngomongake babagan subdomain, sampeyan kudu ngisolasi lalu lintas saka domain utama ing Google Analytics. Priksa manawa subdomainsake nggunakake sipat utawa kodifikasi UA sing padha minangka situs web utama. Sampeyan bisa nindakake tugas iki kanthi ngunjungi bagian view kapisah ing Google Analytics.

Aksara cilik kabeh URL

Paling pungkasan, nanging paling ora, kita seneng ngomong babagan casing URL sing luwih murah. Iku angel kanggo akeh webmaster, nanging duwe akeh kaluwihan. Sampeyan bisa nyampur karo macem-macem URL lan nampa akeh lalu lintas kualitas ing AdSense. Penting kanggo nggabungake data lan ngapikake filter khusus sing bisa nurunake kabeh URL.

November 28, 2017