Back to Question Center
0

Semalt Expert Nerangake Cara Ngilangi Lintas Internal Saka Google Analytics

1 answers:

Wong pengin nggunakake Google Analytics sing gratis saka web. Google nawakake layanan kasebut supaya para pamilik situs web nglacak lan ngawasi kabeh lalu lintas sing ngunjungi situs-situs kanggo nyegah pamilik saka spam ngubungake lan jinis-jinis spam liyane. Iku penting yen wong ngenali yen aktivitas ing situs uga bisa ngedol lalu lintas sing bisa digoleki Google Analytics lan kalebu ing lapuran. Yen ora ngalangi lalu lintas internal iki, ora ana cara kanggo njamin yen asil sing ditampa akurat - ray ban 4165 justin preo. Nrapake lalu lintas internal tegese siji ora kalebu kunjungan menyang situs, lan karyawan, uga wong liya sing nduweni akses menyang situs kasebut saka organisasi.

Cara sing siji bakal entuk asil lalu lintas sing akurat tanpa skewness yaiku kanthi ora kalebu lalu lintas internal saka crawling dening analytics. Pentinge iki yaiku lalu lintas internal ora mung ngganggu laporan lalu lintas nanging uga tingkat konversi. Ndandani masalah iki sederhana, lan pangguna bisa milih antarane rong pilihan.

Ryan Johnson, Senior Sales Manager Semalt , nliti pedoman sing kudu dilakoni kanggo saben cara sing disaranake.

Metode Kanggo Ngilangi Lintas Internal

# 1 Ora Ana Browser Browser Add-on

Cara iki minangka salah sawijining cara sing paling gampang digunakake kanggo nyegah lalu lintas internal saka organisasi. Kanthi Ora ana extension Google Analytics, ora ana alat sing bisa nglacak aktivitas internal. Luwih apik karo browser Firefox. Yen ora bisa nggunakake ekstensi, ana alternatif. Pangguna uga bisa nggunakke nambah add-on Google Analytics. Tumindak kanthi cara sing padha kayata Ora Ana Google Analytics amarga ngalangi kabeh lalu lintas sing mlebu saka lalu lintas internal. Minangka dibandhingake sing terakhir, kerjane kanggo sawetara browser. Browser kasebut kayata IE, Safari, Google Chrome, Firefox, lan Opera..Nalika nggunakake ekstensi iki, tansah elinga:

  • Extension mung bisa dianggo karo browser sing pangguna diinstal. Wong ora kudu nganggep sing kerjane kanggo kabeh browser mung amarga ana ing salah siji. Yen nggunakake sawetara browser, priksa manawa nginstal add-on ing saben browser kasebut.
  • Uga, desain ekstensi ora kanggo nyegah situs-situs web liyane ora metu ing laporan lalu lintas. Padha mung matesi akses Google Analytics kanggo kabeh situs internal.
  • Yen sapa kepengin duwe akses Google Analytics, banjur mung pateni nambahake.

# 2 Nggawe Filter Google Analytics IP

Cara pamblokiran lalu lintas internal cukup umum karo wong ngluwari integritas data lalu lintas. Mulane Google ndhukung filter kanggo ipv4 lan ipv6. Kanthi mblokir alamat IP statis, sampeyan bisa mblokir kabeh lalu lintas sing teka saka alamat IP kasebut. Punika babagan carane:

  • Yen wong pengin nggoleki alamat IP, padha kudu ngunjungi situs web CmyIP. Salin utawa cathet mudhun alamat IP.
  • Bukak Google Analytics lan Kepala menyang pilihan Admin.
  • Banjur, Pilih Filter-filter ing bagean Akun.
  • Pilih filter nambah, lan menehi filter khusus sing anyar jenenge.
  • Tipe panyaring kudu ditrapake.
  • Pilih kanggo mbusak saka menu sing katon lan lebokake alamat IP sing sampeyan ora pengin cathetan lalu lintas.

Iki mbatalake lalu lintas saka alamat IP tartamtu. Yen ana sing ngeculake sawetara alamat IP, tindakake prosedur sing padha ing ndhuwur. Nanging:

  • Pilih adat ing jinis panyaring.
  • Ana lapangan sing kudu diisi miturut opsi ngilangi lan milih alamat IP.
  • Pola filter kudu nglebokake ekspresi sing cocog karo kabeh alamat IP sing pengin disisihake.
  • Simpen.

November 28, 2017