Back to Question Center
0

Semalt - Apa Spam Nduduhake?

1 answers:

Aspek historis saka terminologi spam sing nyenengake. Nalika kita ngobrol babagan spam babagan email bisnis spontan, singkatan S-P-A-M ora tetep apa-apa apa karo informasi utawa email.

Michael Brown, Customer Success Manager Semalt Layanan Digital, nerangake apa spam tenan.

Istilah spam nduweni dhasar ing daging patemon nedha bengi sing nyenengake - item utama kanggo organisasi nikmat Amérika Hormel Sustenances - lan awal adegan PC 'pemujaan kanggo drama komik Inggris sing aneh ngalahake Monty Python's Flying Carnival.

Jambatan pertama daging tepungan Spam diwenehake ing taun 1937, lan kanthi cepet dadi dealer Amerika paling gedhe - redshift login. Pasukan sing ana gegayutan ing Eropa padha diwenehi 15 juta botol banyu saben minggu kanggo njaga. Ananging, daging nedha awan bebarengan karo garis kasebut dipuji déning loro Margaret Thatcher lan Dwight Eisenhower minangka bagian saka kemenangan United.

Dadi endi kasebut istilah spam asal? Sawijining papan lairé wis suwe banget. Jeneng spam diduweni saka panyebutan 'spiced ham'. Dhaharan pisanan Spam isih bisa diakses saiki, diakoni minangka 'spiced hammiest' kabeh.

Spam diprodhuksi nganggo enem unsur dhasar:

  • Salt
  • Pati kentang
  • Gula
  • Banyu
  • Natrium nitrat
  • Daging babi didominasi daging ham (apa wae sing nerake)

ngasilake sodium (53% saka ukuran sing diwenehi sodium), saengga ora ana rezeki sing bisa nambani kesejahteraan.

Cara kanggo nggawe iku minangka dhasar, kaya sing dituduhake dening situs SPAM:

  • Pisanan, daging babi lan daging babi wis disiapake.
  • Kaping pindho, gula, uyah, lan apa wae sing ditemokake ing irung, disusun lan diombe sajrone 20 menit, kanggo entuk suhu sing didambakake.
  • Banjur, campuran kasebut dipindhah menyang platform pengaliran, ing ngendi ditambahake ing botol-botol logam sing kondhang, lan 12 ons ing sembarang wektu.
  • Sawisé ons diisi, wadhuk wis diterusake menyang mesin ujung sing disambungake liwat pambesaran vakum.
  • Salajengipun, kendi digawe panas lan didhepake kanggo watara telung jam. Saiki dheweke arep disiapake.
  • Nanging guci ora bisa ditemokake. Jeneng-jeneng disambungake, lan sawisé kuwi, padha disetel kanggo casing, nalika lagi diantisipasi.

Apa Spam?

A wisecracks sawetara pranala menyang abbreviation kanggo 'soko tumindak kaya meat' Nanging baris certified iku ora ana sing nyakup apa nyebabake. Pancen, malah Spam.

'Ana sawetara pitakonan sing terus ngalami wong siksa. Enquiries like "Apa ana pinter urip liwat bumi?" lan "Apa pinunjul saka jeneng tandha Spam?" Lamentably, kita bisa menehi jawaban kanggo ora siji utawa liyane, 'ngandika situs.

Kepenginan jeneng tandha Spam wis sawetara wektu dadi subyek hipotesis. Salah satunggaling pamikiran ide ngandharake yen wis ditemokake saka tembung 'spiced ham'. Jawaban asli dikenal kanthi mung sawetara administratif Hormel Sustenances sadurungé.

November 28, 2017