Back to Question Center
0

Semalt - Alesan Ngilangi Lintas Internal Saka Laporan Analytics

1 answers:

Mbayangno yen sampeyan wis milih dhewe tugas metu saka Google Analytics lan bingung babagan carane nggawe sing. Yen sampeyan njupuk survey sing ana hubungane, sampeyan bakal nemokake yen ana beda teori, konsep lan kontroversi babagan apa ora kalebu lalu lintas internal saka Google Analytics penting. Sawetara wong ngandhani yen penting kanggo mesthekake kualitas situs web lan lalu lintas, dene liyane ngomong yen ora perlu.

Kanthi mekaten, sampeyan bisa nganalisa pengunjung lan kualitas situs web manawa sampeyan nggunakake domain pribadi utawa domain umum - dunlop rehvid.

Ivan Konovalov, Customer Success Manager Semalt , njlentrehake ing kene yen ana akeh beda antarane lalu lintas internal lan lalu lintas njaba. Lintas internal klebu kabeh karyawan perusahaan, kerabat, badan liyane padha lan kabeh wong sing manggon ing kutha sampeyan.

Apa Nyaring Lintas internal

Ana akeh kaluwihan nyaring lalu lintas internal. Iki bakal menehi kabebasan lan rasa aman ing internet. Sampeyan uga bisa nambah pengalaman pengunjung, lan sampeyan bisa nggawe manawa situs web sampeyan mung dibukak dening wong asli lan individu asli.

Ayo kula nerangake karo conto: yen sampeyan nggunakake IP curiga lan yakin kredibilitas, banjur pilihan sing luwih apik yaiku supaya piranti komputer sampeyan dadi anonim lan aja Google Sawetara iku, sampeyan kudu bisa mbedakake antara sumber lalu lintas internal lan sumber lalu lintas njaba

Yen plugin utawa piranti lunak Panjenengan ora ndhukung lalu lintas njaba, sampeyan kudu menehi perhatian kanggo nyetel setelan sabanjure. Proses bisa diwiwiti kanthi maca laporan Google Analytics. Priksa manawa pangguna sing ngunjungi situs web sampeyan sesambungan karo kaca sing beda-beda lan kaya & nuduhake kiriman sampeyan. Sampeyan kudu ngerti alasan kanggo ngunjungi situs web lan sifat IP sing. Wong-wong kudu ora nggunakake sembarang IP sing katon curiga lan ora apik kanggo kesehatan situs web sampeyan.

Cara Nyaring Tliti Internal

Nalika nerangake lalu lintas internal, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nggunakake alamat IP sing unik kanggo tujuan iki. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngati-ati kualitas lalu lintas web lan sumber-sumber kasebut. Sampeyan bisa nyetel setelan IP ing firewall utawa browser sing sampeyan gunakake. Sing ngirim nuduhake nomer kaca ing wangun www.whatsmyip.com. Yen sampeyan ora duwe gagasan babagan apa lan cara kanggo nerusake proses iki, muga-muga sampeyan menehi pitutur marang kowe sing ana didefinisikan minangka variabel sing digunakake kanggo njamin situs web sampeyan mung nduweni kualitas lan tampilan organik. Sawetara cara liyane uga bisa digunakake kanggo mbusak lalu lintas internal saka laporan. Dadi, sampeyan bisa milih saka macem-macem alat, tèknik, lan plug-in adhedhasar kabutuhan lan kabutuhan sakabèhé.

November 28, 2017