Back to Question Center
0

Semalat: Kabèh About Scam Scams And Spams

1 answers:

Nampa pesen sing ngganggu lan iklan ing alamat email lan kothak layang sampeyan bisa dadi banget ngganggu. Sawetara pesen email sing dikirim menyang alamat email sampeyan menehi sampeyan rawan kanggo ditundha dening hacker angkoro. Situs web kabeh organisasi bisa dijupuk kanthi ngeklik email scam, sing umum disebut email ajur. Ngirim email ngarahake pangguna pungkasan komputer menyang situs web angkoro, kanthi gampang dimanipulasi karo hadiah sing legit. Keamanan situs web sampeyan kudu prioritas - covert solutions group.

Nalika dadi bagean saka scam panipisan, spam pesen lan email dikirim kanthi apik banget. Scam scam ngapusi pangguna komputer kanggo ngeklik link sing mbutuhake ngisi informasi detail perbankan.

Julia Vashneva, Semalt Success Manager Customer Senior, ngelingake sampeyan manawa spammer bisa nyedhiyakake nomer akeh panganggo komputer kanthi ngirimake nomer email kanthi tujuan supaya bisa: •)

  • Nyebarake ancaman lan malware angkoro
  • Nglakokne panangkepan phishing kanthi tujuan tunggal ngakses rincian kartu kredit lan akun sandhi
  • Nggawe sawetara dolar saka pangguna PC sing nanggepi pesen sing

Tip cara kanggo nglindhungi dhewe saka email scam lan spam phishing

Pangguna komputer bisa ngurangi jumlah email spam sing dikirim menyang spammer kasebut kanthi cara praktikake tips ing ngisor iki sing diajokake dening profesional Semalt .

Ngirim alamat email umum

Alamat email umum utamane digunakake kanggo chatting lan ndhaftar menyang forum umum.Pengguna komputer nggunakake alamat email iki bisa ngurangi jumlah email spam kanthi nggunakake nomer alamat email sing beda, ngganti alamat email umum sering, lan nggunakake alamat email iki sementara.

Nguripake browser sing dianyari

Nggunakake versi paling anyar saka browser mbantu mblokir spammers saka ngirim sing akeh junk mail. Panganggo sing diupdate mendeteksi pesen spam gampang dibandhingake karo versi sing wis kehabisan tanggal.

Nggunakake alamat email pribadi

Alamat email pribadi sampeyan kudu digunakake kanggo maksud rahasia. Jeneng panganggo lan tembung sandi sampeyan kudu cukup kuwat kanggo ngecet peretas saka guessing. Ndhuwur profesional kanggo nglacak keamanan komputer nyimpen sampeyan ing posisi sing luwih apik ora mung nyingkirake sing disusupi nanging uga ngalangi spammer supaya ora nampa email sampah saiki lan banjur.

Coba gunakake filter anti-scam

Nggunakake komputer nganggo anti-malware diinstal mbantu kanggo mblokir spammer saka ngirim email spam. Gunakake versi anti-malware premium kanthi opsi anti-spam lan fitur keamanan supaya aman.

Nampa email sampah saben saiki bisa dadi gangguan. Ngamanake komputer anyar karo versi anti-malware premium iku pilihan paling apik kanggo sampeyan. Aja ngeklik email tanpa mriksa legitimasi pangirim supaya aman. Kanggo ngurangi jumlah email spam sing dikirim dening spammer, aja ngrespon email sampah, lan aja ngeklik email palsu sing dikirim dening panyerang. Ngganti alamat email sampeyan luwih kerep uga dienggo. Nggarap siji alamat email ngandhut risiko gedhe kanggo pangguna pungkasan komputer. Umpamane, spammers tetep ngetung kanggo kombinasi nalika isih nyoba ngontrol browser sampeyan.

November 28, 2017