Back to Question Center
0

Semalat: Carane & Apa Sampeyan Mbutuhake Blokir Alamat IP Panjenengan Ing Google Analytics

1 answers:

Sampeyan bisa nampa ratusan utawa malah ewonan views ing kirim blog lan durung nampa kontak utawa komentar ing padha. Situs web bisa nuduhake yen wis ditemokake dening sawetara pamirso, nanging respon saka komentar lan kontak nuduhake liya. Iki njupuk Panggonan ing akun Google Analytics - somatoline anti-cellulitis. Data sing nuduhake respon panampil dikenal minangka nglaporake data. Data sing dilaporake bisa ora pas yen alamat IP ing Akun Google Analytics ora diblokir.

Kanggo entuk data pelaporan sing akurat, penting banget yen alamat IP sing digunakake saben dina ing situs web kudu diblokir. Iku apik kanggo situs web kanggo nampa sawetara views. Siji bisa uga digodha kanggo mikir yen situs web nuduhake yen ditampa sawijine views, iku ing posisi kanggo narik luwih revenue saka iklan. Sabanjure, iki ora amarga data sing dilaporake ora akurat manawa alamat IP situs web kasebut ora nggambarake kasunyatan. Mulane, nggunakake data iki kanggo yakinake pengiklan potensial bisa nyasab. Iku luwih apik kanggo entuk sawareh wong sing nonton situs web sing statistis dipercaya kayata ngerti apa sing dilakoni nalika ngunjungi situs web kasebut tinimbang, nampa akeh penonton sing maksude ora jelas.

Bisa diblokir alamat IP yen prosedur prasaja iki, diterangake dening Ryan Johnson, Manajer Penjualan Senior Semalt , diterusake.

Langkah 1: Ngenali alamat IP

Paling wong nglampahi jam suwene ing komputer lan ora duwe pitunjuk babagan alamat IP. Kanggo mangerteni alamat IP, siji mung perlu Google "apa alamat IPku?" saka asil, nomer sing bakal nuduhake ing sisih ndhuwur kaca yaiku alamat IP. Penting kanggo ngapalake nomer iki yen ora, bisa ditulis mudhun kanggo referensi mangsa.

Langkah 2: Logging in

Langkah sabanjure kanggo mlebu ing Akun Google Analytics sing pengin kanggo mblokir alamat IP.

Langkah 3: Milih akun

Sawise mlebu menyang Akun Google Analytics, sabanjure kanggo milih akun sing arep diblokir alamat IP.

Langkah 4: Milih link admin

Sawise akun wis dipilih, sampeyan kudu pindhah menyang pojok tengen layar lan klik link Admin.

Langkah 5: Pilihan saringan

Sawise link Admin wis dibukak, opsi "Kabeh Filter" kudu dipilih saka bagean akun.

Langkah 6: Pilih filter anyar

Langkah sabanjure kanggo ngeklik Filter Anyar. Ing kolom jeneng, siji bisa milih jeneng sing dikepengini kanggo alamat IP. Filter sing wis ditemtokake lan opsi "Ngilangi" kudu tetep dicenthang. Gulung kapindho kudu diowahi lan ditulis minangka "lalu lintas saka alamat IP", lan gulung-mudhun katelu ora diganti. Alamat IP saka panelusuran Google kudu input ing kolom sing cocok, banjur milih profil sing kasedhiya lan nambahake. Langkah pungkasan yaiku nyimpen.

Sawise disimpen, alamat IP wis kasil diblokir saka nglapurake.

November 28, 2017