Back to Question Center
0

Semalat: Cara sing gampang kanggo mbusak lalu lintas saka Google Analytics

1 answers:

Ing artikel iki, Ivan Konovalov, ahli terkemuka saka Semalt , bakal nemtokake carane mbusak views saka Google Analytics kanggo entuk hasil sing apik.

Aku isih ngelingi wektu nalika aku miwiti blog sawetara sasi kepungkur. Aku digunakake kanggo njaluk liwat 1500 views saben dina ing akun Google Analytics, nanging dadi luwih nalika aku nyunting kaca lan ngowahi sawetara setelan - gsuite hospedagem. Aku wis nyunting sawetara kaca nganti ratusan nganti entuk asil sing dikarepake. Macem-macem blogger ngirim laporan tampilan halaman utawa nuduhake statistik lalu lintas ing media sosial kanthi terang lan ora nyadari yen iki bisa ngrusak blog utawa reputasi dhewe ing internet. Iku amarga akeh spammers bakal nyoba kanggo ngurangi jumlah views ing situs web, saéngga nggowo pengaruh kanggo laporan Google Analytics. Nalika sampeyan nuduhake pranala situs web ing media sosial, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nyingkirake entri lalu lintas internal kasebut. Iku ora soko sing teka minangka pilihan utawa minangka standar. Nanging, sampeyan kudu nyetel kanthi manual utawa nginstal plugin kanggo entuk asil sing dipengini.

Ngilangi Alamat IP Panjenengan ing Google Analytics

Apa sampeyan kudu nglakoni sing paling dhisik lan paling penting yaiku ngeculake alamat IP sampeyan ing Google Analytics. Penting kanggo nyegah paningale supaya ora diitung..Dadi, sampeyan kudu fokus marang prilaku klien njaba lan cara interaksi karo kaca web. Iki bisa ninggalake impact utama ing situs web lan kinerja sakabèhé. Kanggo maksud iki, dhisik, sampeyan kudu ngenali alamat IP sampeyan dhewe. Google wis gampang lan prasaja kanggo para pangguna nglakoni. Ketikna apa IPku ing panelusuran Google, lan sampeyan bakal weruh alamat IP umum sampeyan. Iku gampang banget kanggo ngilangi alamat IP siji saka Google Analytics. Nanging, yen sampeyan pengin ngilangi pirang-pirang IP, sampeyan kudu nggawe owahan sing tepat. Kanggo iki, sampeyan kudu nggawé filter pisanan kanggo IP sing béda-béda lan ngilangi siji-sijiné.

Ngilangi Setelan ing Google Analytics WordPress Plugins

Iku cara penting liyane. Sampeyan kudu ngilangi utawa nyetel setelan sampeyan ing Google Analytics WordPress plugins. Kanggo nggoleki, sampeyan kudu pindhah menyang bagean filter saka akun Google Analytics lan pilih pilihan filter khusus. Sabanjure, sampeyan kudu ngilangi kabeh lalu lintas non-asli utawa ilegal uga sumber lan klik ing tombol pola panyaring. Kene sampeyan kudu nganggo kode variabel khusus sing bisa uga ana ing tag awak HTML sampeyan. Iku gampang kanggo nggunakake opsi sing ngalang-alangake data sampeyan supaya ora digunakake kanthi haram lan Google Analytics saka nggawe laporan palsu. Iku tegese nalika wong bakal ngunjungi situs web, counts ora bakal diitung yen cookie durung dikenali. Iku apik lan salah siji saka opsi sing paling apik, supaya sampeyan kudu nggunakake metode iki ing kabeh situs web sampeyan. Kanggo blogger, penting kanggo njaga pirsawan lan kredibilitas situs web. Dadi cara iki bakal dadi gedhe banget.

November 28, 2017