Back to Question Center
0

Saran Saka Semalt: Cara Nyedhot Posisi Spam Disimpen Ing Media Sosial

1 answers:

Nduwe kanca sing nyritakaké babagan video sing dikirim ing timeline Facebook bisa banget iritasi, ngerti yen sampeyan durung aktif ing telung dina suwene. Iku kacilakan kaya kanggo kaca kanggo komentar lan ngirimake scam gambar ing timeline Facebook panjenengan tanpa kabar. Iki ngendi keamanan online teka. Diwenehi kanggo masang survey lan nampa smartphone utawa rega ora mung penipuan, nanging uga penipuan.

Sampeyan ora pengin mungkasi ngandhakake informasi jeneng pangguna lan sandhi menyang peretas kanthi ngeklik kode sing ala. Umumé dikenal minangka asjacking, peretas jahat ngirim video sing dadi virus kanggo timeline supaya sampeyan bisa seneng - 3TY7403-0AN2 SIEMENS. Ing mangsa sing lawas, video bakal ngowahi sampeyan menyang link liya sing nggawe sampeyan kaya kaca Facebook. Sawise kuwi, kabeh kiriman digawe dening situs kasebut katon ing timeline sampeyan kanthi otomatis.

Misale, kita kabeh ngerti postingan palsu babagan kematian Undertaker lan John Cena ing Facebook sing dadi virus. Ngati-ati nyenengake lan ngeklik pranala angkoro ing Facebook.

Julia Vashneva, Semalt Success Manager Customer Senior, nawakake manawa sampeyan menehi pituduh sing bakal mbantu kanggo ngatasi spam lan penipuan Facebook.

Apa nggunakake platform media sosial kanggo nyebar spam lan penipuan?

Spammers njupuk kauntungan saka akeh klien nggunakake platform media sosial kayata Facebook kanggo nggayuh pangguna Facebook pangguna luwih akeh wektu online ngatur akun. Facebook wis ngetrapake penipuan lan spam wae.Nanging, Facebook ngenalake fitur-fitur anyar kanggo mblokir spammers saka pangguna metu.

Tip carane supaya disusupi dening spammers

Nalika ngeksekusi apa wae online, para pengguna jaringan sosial kudu weruh saka akibat sing bisa ditindakake sawise disusupi. Deleng lan modifikasi setelan privasi Facebook kanggo mblokir ancaman ala saka panyebaran menyang akun. Aja ngundhuh video lan gambar saka kaca Facebook wae.

Langkah-langkah kanggo mbusak tulisan scam saka timeline Facebook

Ing kasus-kasus sing paling umum, penipuan mengaruhi kedhaftar jaringan sosial sing kepengin banget. Dadi aman kanthi nyegah ngeklik 'Opo iki Page' pilihan, kanggo kaca-kaca aneh. Kanggo mbusak kaca ing timeline sing ditambahake menyang kaca favorit sampeyan ora sengaja, mbukak profil timeline Facebook lan bukak kaca-kaca sambung. Klik kaca spam sing pengin dibusak lan ora kaya kaca.

Kanggo mbusak Aplikasi scam saka akun Facebook, pindhah menyang setelan akun lan klik App sing pengin dibusak. Pencet tombol mbusak kanggo mbusak App scam saka akun Facebook. Sampeyan uga bisa mblokir Aplikasi kanthi ngetik jeneng App ing 'Block Aplikasi Option.' Nyenengake kaca sing ora legit bisa entuk biaya. Nliti legitimasi situs sadurunge sampeyan seneng kanggo nyegah repercussions gerah akun sing dikontrol dening hacker angkoro. Nuduhake karo kanca-kanca ing mbetahaken postingan scam lan Aplikasi supaya aman saka spammer.

November 28, 2017
Saran Saka Semalt: Cara Nyedhot Posisi Spam Disimpen Ing Media Sosial
Reply