Back to Question Center
0

Pengin Kanggo Njamin Kualitas Website Sampeyan? - Oke, deleng Semalt!

1 answers:

Oliver King, Manager Sukses Semalt, ngandarake manawa akeh wong percaya yen ora kalebu Google Analytics ora penting, nanging ora dadi. Nanging, sampeyan bakal menehi rasa aman minangka pemilik situs web utawa webmaster. Ing minggu anyar, aku wis nyoba akeh cara kanggo njamin kualitas lan kinerja sakabèhé saka situs web. Sampeyan kudu mbudidaya pentinge Opt-out Browser Tambah, Pengecualian liwat ISP utawa IP, uga Milih metu liwat cookie - corbata corta.

Optik Browser Tambah

Berkat Google amarga perusahaan wis nggawe lan ngembangake Tambah Optik Browser Google Analytics kanggo nggawe karya luwih gampang. Iku ora bakal salah ngomong menawa iki minangka salah sawijining cara sing cepet lan paling gampang kanggo miwiti ngalangi tampilan lan tambahan sing ana ing Google Analytics. Sampeyan bakal kudu mèngeti opsi desktop lan browser sing kasedhiya lan ora tau pindhah menyang Internet Explorer. Kanthi ngandika, aku duwe sawetara peringatan karo teknik iki..Salah sijine masalah utama karo nambah-ons; Aku pengin ngaktifake wong-wong mau nampa lalu lintas asli saka piranti seluler lan komputer. Supaya adoh, aku durung bisa nglakoni, nanging aku isih nguji sawetara teknik. Plus, ono tambahan bakal ngilangi sampeyan saka kabeh laporan Google Analytics amarga sampeyan nyoba nggawe owahan gedhe.

Ngilangi liwat ISP / IP

Kanggo ngilangi liwat ISP utawa IP, sampeyan kudu mlebu menyang akun Google Analytics lan klik opsi admin. Kene sampeyan kudu milih akun kasebut saka opsi gulung lan klik tombol filter. Priksa manawa sampeyan wis nyingkirake kabeh file sing ora dingerteni lan ora pati ngerti saka dhaptar iki; Yen ora, sampeyan kudu ngalami sawetara masalah. Ayo kula ngandhani sampeyan yen cara iki ora efektif minangka metode kasebut; Nanging, isih digunakake dening sebilangan besar panuntun web ing donya lan gampang kanggo ngleksanakake. Kauntungan saka cara iki yaiku sampeyan bisa ngilangi IP lan ISP saka ngendi wae ing donya, lan ora perlu ngalih sistem komputer utawa laptop dhewe. Sampeyan uga ndadekake gampang kanggo sampeyan nyaring jeneng domain, njamin kualitas lalu lintas web.

Milih metu liwat cookie

Aku wis bubar cookie situs webku kanggo nggawe data sing relevan amarga kudu kabeh situs web. Sampeyan bisa nggarap kabeh jinis piranti seluler lan komputer, menehi asil paling apik lan paling apik. Google kerep nganyari kawicaksanan, syarat, lan kondisi kanggo mesthekake yen dheweke tundhuk marang setelan konfigurasi canggih lan minangka standar Google Analytics. Ayo kula ngandhani sampeyan yen situs web saya relatif statis, tegese ora duwe subdomains sawetara lan gampang diakses saka piranti seluler utawa komputer. Aku bubar ngganti UA-XXXX-Y ing ID Google Analytics lan entuk asil sing apik banget. Saiki aku seneng ndeleng sing ndadékaké akèh lalu lintas kualitas menyang situs web lan kabèh panemu saka wong asli, ora ing bots.

November 28, 2017