Back to Question Center
0

Pakar Semalt: 7 Penipuan Internet lan Cara Ngilangi Pemudha Kanggo Mereka

1 answers:

Penipu bisa uga nyusul saben tweet lan ngirim, nemokake kesempatan kanggo menipu sampeyan. Punika sarana ingkang dipun paringaken dening Igor Gamanenko, Manajer Sukses Semalt , migunakaken ingkang saged gamblang kanthi gamblang kanthi pidana pidato ingkang kaping pitu

Tawaran Trial Gratis! (Mung mbayar kekekalan)

Carane fungsi: Sampeyan ndeleng penawaran Web kanggo nyoba gratis siji sasi saka sawetara item apik banget-asring banget iki minangka whitener untu utawa rencana perbaikan kesehatan. Kabeh sing sampeyan bayar $ 5.95 kanggo transportasi lan ngurus - off the shoulder junior dresses.

Apa tenan sing arep ditindakake: Diayahi ing print sing becik, sing kerep ana ing tading sing nyelehake saka paningalan biasa, apa istilah sing mbutuhake sampeyan kanggo mbayar $ 79 nganti $ 99 sasi ing sajrone biaya?

Tweet Ora Benih Manis (Iku asli dawa dijupuk)

Carane fungsi: Sampeyan bisa njaluk "tweet" saka panyokong Twitter, nyritakake tantangan kanggo iPad gratis utawa hadiah liyane:

Apa saestu arep ing: Sambungan ngundhuh "bot" (robot pemrograman), nambah PC menyang botnet "zombi" sing bisa digunakake kanggo ngirim spam.

tampilan komprehensif: seniman con ngeksploitasi admin-shortening URL sing ngidini klien Twitter bisa mbagi nyambung

Masalah Wilayah Sham (Punika toko, close asli)

Carane fungsi: Sampeyan lagi lungguh ing terminal udara utawa coffeehouse, lan sampeyan mlebu ing zona Wi-Fi ing panggonan sing adoh. Bisa gratis, utawa bisa katon kaya entuk manfaat kompensasi kaya Boingo Remote.

Apa saestu kedadeyan: Situs iki mung katon nyata. Iku pancene terus mlaku dening pidana jejer saka sawijining workstation portabel..

PC sampeyan kena infeksi! (Apa maneh, kita bisa menehi pitulung)

Cara fungsi: Jendhela mlaku ngetokake program pemrograman antivirus sing asli kayata "Antivirus XP 2010" utawa "Perangkat Lunak Keamanan," sing ngremehake yen mesin sampeyan wis kena kontaminasi karo bug mbebayani.

Apa sing sithik banget: Nalika sampeyan ngetrap sambungan kasebut, organisasi palsu ngenalake program malware-sing didakwakake-ing PC sampeyan.

Dialing for Dolar (Kanthi ring of misrepresentation)

Carane fungsi: Sampeyan entuk pesen instan ing ponsel sampeyan saka bank utawa panyimpen kertu.

Apa tenan sing arep dienggo: "Bank" iku artis sing percaya sampeyan bakal nemokake data rekaman sampeyan.

We are the World (Semesta tragedi philanthropy)

Carane fungsi: Sampeyan njaluk email karo gambar sing kesengsem sing kurang gizi-saka Haiti utawa negara gawe liyane. "Iku becik yen sampeyan menehi apa sampeyan bisa dina iki," dadi panyuwunan filantropi, trailed dening dikarepake kanggo dhuwit.

Apa tenan sing arep ditindakake: Filantropi iku trik sing dikumpulake kanggo ngumpulake dhuwit lan ngatur data akun.

tampilan komprehensif: Web, email, lan isi informasi wis menehi urip anyar kanggo trik filantropi lawas

Katresnan kasedhiya kanggo dituku (The cruelest con)

Carane fungsi: Sampeyan ketemu wong ing situs gendakan, Facebook, ing kamar neng, utawa nalika muter hiburan virtual.

Apa sing bener tenan: Kasenengan anyar iku tukang ngrameke. Ora bakal ana ing terminal pesawat, ora ana sing bungah banget.

Pandangan lengkap: Komunikasi informal dawa banget mbukak dalan anyar sing anyar kanggo para seniman potret sing duwe pengalaman praktis narik kawigaten para individu sing kepencut lan kekancingan palsu, mung kanggo njupuk dhuwit.

November 28, 2017