Back to Question Center
0

Nggunakake Google Analytics Kanthi Squarespace - Praktek Semalat

1 answers:

Lalu lintas ngawasi minangka bagéan penting saka karya saben webmaster. Ing sawetara kasus, wong bisa nemu lalu lintas situs web teka saka macem-macem sumber sing ora bisa dipercaya. Ing kasus kasebut, serangan scam rujukan bisa nggawe kabeh sesi browsing saka situs sampeyan ora aman. Nanging, sawise ngukur anti-spam iki, utawa uga bisa njaga khalayak sampeyan adoh saka spam ngubungake.

Ryan Johnson, Manager Sales Senior Semalt , nyatakake yen nggunakake Google Analytics karo Squarespace bisa - registration renewal florida. Sampeyan bisa nindakake tugas ngawasi dhasar kayata nglacak konversi lan ngawasi alamat IP statis. Sampeyan uga penting kanggo nambah ID Google Analytics.

Nyambungake Squarespace karo Google Analytics

Supaya bisa nggunakake fitur iki, perlu nyambung Squarecash karo Google Analytics. Mbukak akun Google Analytics. Saka kene, sampeyan bisa navigasi menyang panel admin ngendi sampeyan bisa nyambung menyang situs web sampeyan. Kene sampeyan bisa entuk id tracking uga nomer tracking Google Analytics. Klik simpen..

Ing Google Analytics, sampeyan bisa nggunakake sawetara filter sing ngilangi sawetara lalu lintas saka ngitung pengunjung. Mlebu menyang akun Google Analytics lan klik tab admin. Ing tab admin, ana menu sing ngandhut saringan sing bisa sampeyan gunakake. Ing kasus liyane, uga penting kanggo nimbang nggunakake dhaptar bagean panyaring khusus. Filter khusus iki bisa ngidini sampeyan nglebokake utawa ngilangi sawetara alamat IP saka kepinginan. Saka panel iki, sampeyan bisa mbusak lalu lintas saka spam ngubungake uga sumber sing ora diakoni liyane.

Nelusuri konversi sampeyan

Filter iki bisa diaplikasikan ing Google Analytics kanggo nglacak sawetara serangan spam, sing bisa ngadhepi sawetara panganggo internet modern. Pelacakan konversi bisa mbantu ngluncurake kampanye Search Engine Optimization (SEO) sukses. Uga, sampeyan bisa nyisihake sawetara spam ngubungake, sing teka saka domain umum kayata Darodar.com. Tansah, elinga yen situs web aman mbutuhake sawetara langkah anti spam sing ketat, sing bisa ngaktifake safety. Keamanan pelanggan, uga situs web sampeyan, gumantung ing efektifitas langkah kasebut.

Kesimpulan

Nelusuri lan nyaring sawetara tugas penting sing bisa ditrapake ing Google Analytics. Bisa ngaktifake panyaring alamat IP, sing bisa nggawe geo-target luwih akurat tinimbang sadurunge uga nambah presisi. Ing tembung, cara sing sampeyan gunakake kanggo ngalangi spam duwe pengaruh langsung ing cara situs web sampeyan nanggapi sawetara alat sing digunakake dening webmaster. Ing kasus iki, penting kanggo nyaring kualitas lalu lintas, sing asal saka cara kita operate. Squarespace nawakake potensial tanpa wates kanggo nggawe owah-owahan kasebut kanggo kualitas data analytics. Sampeyan uga bisa nyaring sawetara lalu lintas sing ora kalebu klien rahasia, kayata staf perusahaan uga kunjungan eksperimen.

November 28, 2017