Back to Question Center
0

Manfaat Ahli: Ngapikake Kinerja Situs Sampeyan Kanthi Ngilangi Kunjungan Sendiri Saka Google Analytics

1 answers:

Nalika sampeyan mriksa lan mriksa Google Analytics lan mirsani yen sampeyan bisa ngilangi kunjungan sampeyan dhewe, sampeyan njupuk keputusan sing bener. Iku penting banget kanggo situs-situs sing duwe lalu lintas sing sethithik utawa ora amarga sampeyan bakal njamin yen analytics mung nuduhake asil kualitas lan pengunjung sampeyan bener-bener kasengsem maca artikel situs web sampeyan.

Ing akun Google Analytics, ana sawetara pilihan sing bisa dipilih. Sampeyan bisa ngelingi tips ing ngisor iki sing diwenehi dening Oliver King, Manager Semono Semalt Customer, kanggo ngilangi kunjungan sampeyan dhewe saka Google Analytics - table base for glass table top.

Piranti server utawa cara backend

Iku salah sawijining cara sing paling apik lan apik, nanging implementasine ora gampang lan bakal entuk akeh wektu lan upaya. Iku kasusun saka nyegah kode tracking Google Analytics saka sing disusupi. Sampeyan kudu nglebokake kode iki ing situs web HTM lan nyetel setelan server kanthi saksama. Iki minangka cara sing aman amarga ora bakal ngidini kunjungan sampeyan direkam dening Google Analytics. Sampeyan uga duwe total kontrol sing kunjungan kudu dietung lan sing ngirim ora. Wekasanipun, sampeyan bakal ngontrol lalu lintas dhewe lan bisa nambah kinerja sakabèhé situs web kanthi maksimal. Plus, cara iki ngijini sampeyan nggunakake IP umum lan piranti komputer tanpa masalah..Iku cocok kanggo organisasi gedhe lan individu.

Nyaring Google Analytics

Cara iki kasusun saka sawetara langkah lan gampang banget digunakake miturut paramèter lan kinerja sakabèhé saka situs web. Sampeyan uga kudu mriksa alamat IP, sumber domain, istilah telusuran, lan judhul kaca kanggo entuk asil sing paling apik nganggo metode iki. Iku dipercaya, fleksibel lan metodologi paling disenengi Google. Sing ngijini sampeyan duwe kontrol lengkap ing parameter khusus khusus, lan cocok kanggo ukuran perusahaan utawa bisnis. Malah, individu bisa nyetel alamat IP umum kanthi cara iki kanthi cara sing luwih apik.

Nambahake cookie

Sanadyan iku salah sawijining cara sing paling apik lan apik, sampeyan kudu nganggep nambah cookie ing situs sampeyan kanggo nyegah masalah. Kanthi metodologi iki, sampeyan kudu njaga alamat IP sing unik supaya Google Analytics bisa mbedakake sampeyan saka IP sing ora dipercaya. Sampeyan uga penting kanggo nggarap kabeh jinis browser lan mung nggunakake alamat IP dinamis, kalebu tablet, laptop, lan piranti seluler. Ing wektu sing padha, sampeyan ora kudu lali yen cara iki larang sethitik amarga sampeyan kudu nyetel cookie khusus kanggo situs web sampeyan nggunakake browser beda lan maneka warna piranti. Iki bisa mimpin sampeyan nglampahi kathah dhuwit yen sampeyan nyewa wong kanggo karya. Google Analytics durung nguji kapercayan metode iki. Nanging, akeh wong isih nggunakake lan menehi pilihan sing luwih dhuwur. Sampeyan bisa ngresiki kabeh masalah sing gegandhengan karo Google Analytics karo metode iki, lan gampang nggawe utawa mbusak saringan lan nyetel kode HTML. Cara iki mung cocok kanggo individu lan organisasi cilik.

November 28, 2017