Back to Question Center
0

Kabeh Lan Luwih Miturut Expert Semalt On Google Filter-filter Lan Analytics

1 answers:

Pandhuan iki diwenehake dening Ryan Johnson, Manager Sales Senior saka Semalt , bakal mbantu sampeyan nggawe dashboard Google Analytics sing sukses supaya sampeyan bisa dadi posisi kanggo ngawasi apa sing kedadeyan ing usaha sampeyan.

Apa gunane?

  • Inisiasi cepet: Ngatur dashboard Google Analytics ing telung tahap.
  • Ngirim saluran: Cara masang informasi sampeyan kanggo nuduhake persis apa sing perlu.
  • Widget: Gadget diakses lan pangukuran kanggo saben.

Google Analytics minangka tahap panyelidikan gratis biaya sing diprakarsani dening Google sing mupangatake macem-macem ukuran pangukuran lan praktik klien supaya bisa diterusake lan diamati ing situs sampeyan - web hosting portland. Sawise ngenalake ing kaca web sampeyan, tamu-tamu bisa diterusake nalika lagi njelajah halaman situs sampeyan.

Nggunakake Kasus

Google Analytics bisa digunakke kanggo dalan sing gedhe-gedhe laku ing sawijining situs, lan rekonsiliasi Geckoboard bisa dirancang kanthi cara sing apik banget. Sebagean kasus nggunakake sing kondhang kanggo maneuvering informasi Google Analytics menyang Geckoboard entail:

  • Nentokake kesejahteraan umum saka upaya sing ndadekake sampeyan bisa kanthi nampilake jumlah pengunjung web sampeyan nampa.
  • Income nelusuri sing digawe dening situs sampeyan lan ngati-ati yen iki wis ditambahi utawa coblosan kontras karo jaman kepungkur.
  • Pengukuran visual, umpamane, jumlah inti saham, nomer item sing disedhiyakake ing bin wicker utawa nyebabake nyekel item tartamtu ing situs sampeyan.

Snappy Begin

Nemu informasi saka pengunjung web lan surveying kasebut ing Geckoboard iku langsung. Sampeyan bakal mbutuhake situs urip, lan kapasitas kanggo pengaruhe alters tata letak menyang kode tetep ing atine goal pungkasan.)

Mlebu menyang akun Google sing saiki ing kasempatan sing sampeyan duweni. Ing kasunyatan sampeyan duwe aplikasi Google sing dirancang kanggo bisnis, sampeyan uga ngetutake informasi situs bisnis, sampeyan kudu nggunakke iki.

Real Time Vs. Standar Alat

Geckoboard antar muka karo informasi Google Analytics standar lan kontinu. Gadget sing duwe "saiki" ing penggambaran bakal nuduhake informasi paling anyar sing bisa diakses dening Geckoboard.

Filter-filter

Unsur mbiyantu digabungake karo bagian gedhe saka gadget Google Analytics Geckoboard yaiku kapasitas kanggo nyayurake informasi sing dituduhake dening gadget sampeyan nggunakake antarmuka Pangalir Channel Kanal Google.

Bangunan Proklamasi Kanal: Parameter lan Pangukuran

Proklamasi saluran kalebu sawetara komponen sing nyaritakake gadget apa informasi sing kudu ditampilake.

Nggawe Proklamasi Filter: Pangurus

Administrator bisa nganggo pangukuran kanggo mbantu sampeyan nemtokake cara informasi sampeyan bisa dikontrol. Misale, ing acara sing sampeyan milih "kutha" minangka metrik sing sampeyan gunakake, sampeyan pengin nggabungake informasi saka kutha tartamtu, nglarang informasi saka kutha tartamtu, lan nglebokke informasi mung saka rundown tartamtu.

Nilai lan Senar

Piece pungkasan panjelasan saluran kanggo ngerti babagan yaiku senar utawa pratelan. Nyetel marang mburi, menehi sampeyan kesempatan kanggo menehi ciri tartamtu kanggo mrico sampeyan mbangun saluran sampeyan ing cahya.

Konsolidasi Filter-filter

Filter-filter bisa dikukuhake nggunakake lan alasan kanggo nggawe alat efektif kanggo mriksa komponen tartamtu saka situs sampeyan.

Gadget

Milih gadget sing tepat kanggo menehi pangukuran kanthi ora jelas minangka langkah penting kanggo nggawe dashboard sampeyan mbiyantu.

November 28, 2017