Back to Question Center
0

Kabeh iki Spam - A Dhiskusi Cilik Kanggo Semalt

1 answers:

Internet dibanjiri pesen spam sing nyebabake kothak mlebu akeh akun email. Paling akeh email spam sing ngganggu, lan mulane dheweke mbutuhake pambusakan utawa pamblokiran kanggo ngurangi konsistensi sing bisa ditemokake nganti entek wektu lan energi pemilik akun kasebut.

Ing artikel iki, Michael Brown, Manajer Sukses Semalt , nuduhake spekulasi babagan email spam sing mengaruhi paling akeh kedhaftar email ing saindenging donya - dresses without sleeves.

Apa Spam Email?

Telung unsolicited drops ing kothak mlebu email umum nuduhake email spam. Définisi sing luwih tepat saka email spam ndherek salinan pesen sing padha sing dikirim lewat email kanggo nyoba ngobyeki wong sing ditangani sing ora milih pesen kasebut. Email spam utamané kasusun saka iklan komersil sing dubious.

Sawetara pesen sing ora diidinake ora bakal dadi email spam amarga ora ngalahake kothak mlebu. Conto saka email sing ora disenengi iki kalebu kontak dawa sing pop munggah sedina kanggo ngenteni lewat email bisa dadi email spam sing ora nyebabake scam.

Kenapa Dipanggil Spam?

Istilah spam biasane diyakini asal saka panampa tanpa wates saka spam tembung saka lirik lagu" Spam spam spam, spam spam spam, spam apik banget, spam apik, "oleh Monty Python sing ora ana gunane Nanging, sawetara wong ngandhut istilah email spam karo University of Southern California sing ngubungake scam email menyang Spam daging. Ora ana sing nyenengake spam daging. Tabel senadyan kaya sedhep kadhangkala kaya 1 persen email spam sing mlebu kothak mlebu.

Pesen spam bisa scam ing kothak mlebu amarga langganan sing digawe ing situs web utawa listing email perusahaan kanggo nggampangake nganyari sing dipilih. Liwat langganan, pangguna bakal diwenehi werna abu-abu sing dadi spam khusus sing disedhiyakake dening undhangan sing disengaja saka pangguna.

Apa Spam Masalah?

Statistik babagan email sampah sing dadi penipuan nuduhake yen email spam nyebabake akeh masalah kanggo pangguna. Loro-lorone mbuang wektu pangguna amarga padha tansah mbutuhake nalika nampa ing kothak mlebu, email sing ora dikarepake mangan akeh bandwidth. Senadyan biaya paling cedhak kanggo pangirim, email spam bisa dadi larang kanggo pangguna.

Carane Stop Spam

Ana akeh intervensi sing diterapake online kanggo ngrebut pesen spam saka nggayuh kothak mlebu email. Akeh individu lan organisasi njupuk minangka inisiatif serius kanggo mulihake sanity ing olahpesen. Nanging, kekuwatan hukum peraturan ing internet nyatakake tindakan minangka intervensi sing nekat kanggo ngilangi masalah kanggo totalitas. Kawicaksanan sing disedhiyakake dening perusahaan online kayata ngemis saka spamming pelanggan iku langkah menyang pengurangan scam.

Salah siji cara sing disaranake kanggo nyegah pesen spam yaiku njabel langganan informasi saka situs web sing ora akeh kontribusi marang pangguna. Pangguna bisa uga milih kanggo mbusak lan mblokir pesen sing ora disenengi sing disaring minangka spam.

November 28, 2017