Back to Question Center
0

Expert Semalt: Spammers lan Jenis Internet Penipuan

1 answers:

Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, nganggep spammers lan peretas nyata internet. Iku tanggung jawab kanggo akeh kerugian sing kita nandhang online, kayata mundhut piranti lunak komputer lan ilegal transfer dhuwit saka siji akun menyang liyane. Dina iki, spamming elektronik wis dadi masalah utama; saben rong saka sepuluh individu kena pengaruh dening spammers. Dheweke nampa pesen sing ora diundang liwat email utawa sistem enggo bareng file. Aku nglampahi wektu sing paling akeh kanggo mblokir spammers ing internet. Aku nyubscribe saka layanan sing katon ora sah lan ora sah - каталог скейтов со скидкой.

Penting ngurus keamanan sampeyan ing internet; Dadi, ana kemungkinan informasi pribadi sampeyan bakal dituduhake ing internet lan sampeyan bakal entuk dhuwit akeh. Nganggo bandwidth iku apik; Iki amarga nalika sampeyan mbayar bandwidth, sampeyan yakin yen informasi sensitif sampeyan ora bakal ilang. Sembarang wangun spam, ing wangun email utawa komentar blog, mirip karo serangan teroris. Sampeyan ora mung bakal ngilangi informasi nanging uga piranti tech sampeyan kena pengaruh, lan mesthi, dhuwit sampeyan bakal ilang. Iku bener sing spammers lan peretas ora matèni sampeyan langsung, nanging padha bisa ngrusak reputasi sampeyan ing internet..Mangkono, kita bisa ngomong yen spammers lan peretas minangka wangun digital karsinogen. Padha mateni sampeyan ing internet kanthi alon lan ajeg; Paling asring, sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan nganti sampeyan wis ilang dhuwit utawa rincian kertu kredit.

Kita kudu nampani kasunyatan sing saben wong nampa email spam ing nomer akeh, komentar ing situs web lan blog. Ing kahanan kaya mangkono, ora bisa nyingkirake spammers. Apa sampeyan bisa mblokake IP lan laporan marang FBI. Spammers lan peretas ngobong internet saben dina, lan ora ana cara kanggo nyingkirake. Sawetara wong ngaku dadi wakil amal utawa NGO, njaluk sampeyan dhuwit lan sumbangan. Aku bakal seneng menehi sumbangan yen aku yakin yen dhuwitku bakal dikirim menyang wong sing bener. Sawetara spammers lan peretas malah ngaku dadi selebritis Hollywood utawa perwakilan; padha njaluk sesambungan karo sampeyan lan nyoba kanggo berkembang sesambetan sing cedhak.

Penting, supaya sampeyan bisa nyisihake spammers lan laporan marang FBI sedhangku. Yen wong njaluk sampeyan menehi dhuwit, sampeyan bisa njaluk sesambungan karo aku. Aku bakal nyoba kanggo ngatur dana sawise investigasi sing bener lan jero. Salah siji cara sing paling trep lan migunani kanggo njaluk nyisihaken spammers yaiku dening langganan langganan layanan sing ora ana guna. Padha asring ngirim pesen bodoh lan ganjil sacara massal minangka ID email sing disimpen ing databank ing nomer sing signifikan. Malah kita situs media sosial ora imun kanggo pesen sing ngemot pranala ora ana guna. Pangguna Facebook lan Twitter kudu ati-ati minangka peretas bisa ngirim pranala palsu menyang wong siji utawa kaping pindho saben minggu. Sampeyan ora tau bisa ngeklik pranala kasebut, yen sampeyan ora bakal bisa ngakses sistem komputer sampeyan dhewe.

November 28, 2017