Back to Question Center
0

Expert Semalt: Mblokir Alamat IP Individu

1 answers:

Ngaktifake situs web kanthi data sing ora akurat bisa dadi rada sibuk. Lintas internal lan lalu lintas sing ora dikarepake wis nyebabake operasi bisnis cilik lan manajemen kabeh. Lintas saka lingkungan internal kayata lalu lintas pegawe bisa ngaruh bisnis sampeyan kanthi tanpa pengetahuan - hosting wordpress 1gb. Karyawan sampeyan bisa ngunjungi kaca lan klik bali, ngurangi tarif bounce sampeyan, skenario sing mengarah menyang tembung kunci sing dikonversi kurang ditingkat ing Algoritma Google.

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager, ngelingake yen sawetara browser nganggo alamat IP sampeyan bisa nyolong data lan cathetan bisnis kabeh. Miturut ahli IT, bisnis kudu ngasilake lalu lintas njaba saka pengunjung njaba, tinimbang nggolek kiriman internal. Untunge, update paling anyar ing Google Analytics bisa mbantu pemilik bisnis ngilangi lan mblokir ancaman ala, lalu lintas internal, lan Routing Inter-Domain Classless, rencana sing digunakake kanggo ngganti sistem lawas sing digunakake dening alamat IP sing anyar.

Spammers digunakake ing penetrating akun sampeyan lan nyelinep liwat spammer referer lan scam saiki bisa diblokir kanthi efektif nggunakake Google Analytics. Ngupaya data sing resik lan akurat saka Google Analytics kuwi minangka prestasi gedhe kampanye sampeyan. Nanging, fitur lan teknik anyar wis dilebokake kanggo perusahaan gedhe lan organisasi sing duwe luwih saka 100 buruh kanggo ngilangi alamat IP akeh saka laporan kasebut.

Carane nemtokake nomer CIDR ing Google Analytics?

Routing Inter-Domain tanpa Kelas (CIDR) minangka strategi alamat IP sing bisa digunakake kanggo ngganti rencana lawas sing anyar. CIDR umum ditrapake kanggo organisasi kanthi akeh karyawan. Biasane, rencana kasebut ditulis kanthi irisan ing pungkasan kanggo makili nomer individu ing jangkoan kasebut. Sing luwih gedhe nomer ing mburi slash, sing kurang jumlah alamat IP Staff.

Organisasi sing nduweni luwih saka siji disaranake kanggo nyewa ahli IT supaya ora ngilangi alamat IP, lalu lintas bot, lan lalu lintas internal sing ngganggu data organisasi sing terhormat. Ana uga alat online sing ngenali nomer alamat IP individu sing kasedhiya ing situs tartamtu.

Tip cara nggawe filter tampilan kanggo mblokir Alamat IP individu

  • Bukak tab 'Admin' ing Google Analytics lan klik 'Kustomisasi utawa Nglaporake' lambang ing ndhuwur tab sampeyan.
  • Bisitahin ikon 'Property' Google Analytics lan pilih tab 'Pandang'
  • Nggawe tampilan anyar kanthi jeneng anyar lan ngeset zona wektu sing anyar
  • Bukak saringan tampilan lan generate filter anyar liyane, lan jenengake 'Kecualikan IP'
  • Ngomong jinis filter sing wis 'disetel' lan pilih tujuan anyar. Ing kasus iki, pilih 'lalu lintas saka alamat IP sing dawa.'
  • Pindhah menyang kothak sing ditampilake sabanjure banjur pilih 'sing kasedhiya.'
  • Isi sawetara IP ing kothak sing diwenehake ing ngisor iki lan gunakake data sing dideteksi supaya kiriman internal
  • Klik lambang 'Simpen' kanggo ngrampungake proses

Sawise nggunakake filter kanggo mblokir lan ngilangi lalu lintas internal, spam panuduh, lan alamat IP individu ngawasi owah-owahan minangka asil diwujudake lan diprodhuksi sawise loro utawa telung dina. Sadurunge nyaring data, nimbang nyimpen data penting menyang tampilan standar supaya ora ilang informasi sing penting sawise nggawe proses blocking. Google Analytics wis akeh bantuan kanggo pamilik bisnis lan pemasar online. Mlebu menyang Google Analytics lan aplikasi langkah-langkah ing ngisor iki kanggo mblokir alamat IP lan CIDR sing nggayuh kinerja website.

November 28, 2017