Back to Question Center
0

Cara Unsubscribe Saka Email Unsolicited - Saran Bantuan Saka Semalt

1 answers:

Ana beda-beda antarane email sing ngirim unsubscribe saka amarga padha ora maneh ngawula sembarang tujuan lan sing ngirim ora tau langganan. Ing artikel iki, Michael Brown, Manager Semalt Customer Success , mbahas perbedaan antarane rong kategori sing ndhukung argumen saka siji skenario sing kedaden ing salah sawijining pangguna online.

Klien ngaku wis nampa sawetara email sing ora dikepengini babagan pil diet lan perlengkapan pet - best free teleprompter software. Iku cukup mbebayani lan ngganggu kanggo mbusak liwat 100 email saben wektu padha mriksa email sing. Ngurutake liwat email lan njupuk metu siji sawise liyane kanggo mbusak angel amarga padha ora ngerti carane aman iki kanggo mbukak sembarang.

Pangguna online bisa nemokake iki mbingungake, nanging malah dadi, siji kudu mbedakake antarane email perlu unsubscribing lan sing ora. Nglakoni kesalahan unsubscribing saka email penting bisa ngasilake asil banget kanggo individu kasebut. Dipuntedahaken panjelasan sebab, lan aturan sing ditrapake.

Aja batal saka Spam

Jeneng paling cocok kanggo akeh email sing ora dikepengini iku spam. Email spam ora duwe alamat email spesifik sing ditargetake. Nanging, para peretas ngirim alamat kasebut menyang alamat acak tegese ora ana langganan sing jelas.

Wiwit ora ana langganan sing ngelingi mlebu, salah sijine ora kudu kuatir babagan njebol langganan apa-apa. Yen salah siji ngupaya ngeklik tombol langganan, ana kesempatan dhuwur sing bakal nandhingake kahanan kenapa ana tombol unsubscribe, dene ora ana langganan sing dilebokake? Jawabannya sederhana, peretas banget ngapusi.

Kaya sing dicathet sadurungé, email spam ditemoni ing alamat email acak. Mulane, sawisé panrima kasebut ngeklik tombol unsubscribe, peretas nampa notifikasi yen email acak pancen aktif. Sanalika padha ngerti yen email urip, bakal nambah upaya kanggo ngirim spam luwih akeh. Sawise kedhaftar ngeklik tombol langganan, kedadeyan bakal nampa spam sing luwih akeh tinimbang sadurunge, sebabe kudu ngurangi kabeh biaya.

Utawa, ana pilihan kanggo ngganti email kasebut minangka spam sing kudu ditindakake dening wong-wong mau kanthi email kasebut. Nanging

Aja leren saka perkara sing disajeni kanggo

Yen ana wong sing arep mungkasi nampa email saka sistem mailing legal, para ahli nganggep aman kanggo nggunakake tautan sing disubscribe. Siji ngirim ora tau diwenehi tandha spam minangka bisa nyebabake wong liya langganan kanggo mungkasi nampa tandha kasebut.

Aturan sing ditrima

Aturan kanggo nemtokake email sing kudu ngirim utawa ora batal iku gampang banget.

  • Yen wong langganan karo newsletter, banjur milih ya kanggo nampa informasi liyane. Yen wis ana hubungan bisnis ing sasi kepungkur, banjur ana kemungkinan dhuwur yen surat sing sah lan ngeklik pranala sing ora dilebokake bakal nimbulake ora gawe piala.
  • Yen wong ora ngerti karo pangirim utawa apa wae sing dituduhake, klik ing link kasebut bisa nyebabake masalah liyane.
.
November 28, 2017