Back to Question Center
0

Cara Hindari Malware - Rekomendasi Saka Semalt

1 answers:

Malware nuduhake maneka warna piranti lunak sing ora bisa dianggep, kalebu komputer cacing, virus, ransomware, adware, spyware, scareware, jaran Trojan lan program mbebayani liyane. Malware bisa ngeksploitasi cacat keamanan utawa kerentanan ing rancangan sistem operasi, aplikasi utawa versi rawan Adobe Flash Player, SE Jawa lan Adobe Reader. Efek-efek sing disedhiyakake dening jebakan identitas kanggo gangguan ing kacilakan komputer.

Penting ngilangi malware. Kanggo ngono, sampeyan kudu ngelingi poin-poin ing ngisor iki sing diwenehake dening Jack Miller, Customer Success Manager Senior Semalt .

Nyegah karo prilaku sing wicaksana online

Nyegah malware kanthi tingkah laku online wicaksana - vps server cheap. Sampeyan ora perlu bantuan pakar komputer utawa programer kanggo nyingkiri virus lan malware. Sampeyan mung kudu mandheg nginstal lan ngundhuh bab sing ora perlu. Yen sawetara piranti utawa piranti lunak ora dienggo, sampeyan kudu nyopot saka sistem komputer kanthi cepet. Kanthi cara sing padha, manawa sampeyan ora yakin babagan keaslian website, sampeyan kudu ninggalake lan nemokake alternatif.

Peretas kerep ngirim pesen-pesen bodoh liwat email. Penting, sampeyan ora ngandelake apa-apa sing gegandhengan karo email. Utamané nalika sampeyan nampa email spam, sampeyan ora kudu ngeklik utawa nginstal lampiran sing ngemot virus utawa malware. Kajaba iku, manawa kanca utawa anggota kulawarga menehi flash drive utawa DVD nganggo file sing ditrapake, sampeyan ora bisa kanthi wuta nrima. Priksa manawa sampeyan wis nginstal piranti lunak antivirus ing komputer..Yen ora, luwih apik ora muter DVD kasebut.

Sawetara kothak pop-up lan jendhela nyoba kanggo hack piranti komputer. Sampeyan ora kudu ngeklik pranala kasebut lan ora bakal nampa scan sistem gratis. Ayo kula ngandhani sampeyan yen ora ana sing bebas ing donya iki. Kita kudu mbayar ragad kanggo piranti lunak resmi, supaya alat antivirus pop-up apik kanggo apa-apa. Sampeyan bisa nutup kabeh jendela kasebut liwat Windows Task Manager (Ctrl-Alt-Delete). Sampeyan kudu supaya ora nganggo piranti lunak saka sumber sing ora dingerteni, sanajan situs web katon cukup nyenengake lan profesional. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu nyingkirake layanan enggo bareng file ilegal. Iku gampang kanggo peretas jeneng malware sawise bintang film misuwur, album musik, lan program kanggo nggodha wong menyang ngundhuh mau.

Mbusak malware kanthi piranti lunak asli

Ora ana kabisan apa wae sing wicaksana utawa kuwatir, sistem komputer sampeyan bisa kena infeksi kapan wae. Mulane sampeyan kudu mbusak malware lan virus mung kanthi piranti lunak asli lan sah. Sampeyan ora kudu nginstal alat sampeyan ora yakin babagan. Nggawe keuntungan saka Windows Update lan tingkatake sistem sampeyan sepisan utawa kaping pindho saben minggu. Sampeyan kanthi otomatis ngandhani yen ana sing anyar. Sampeyan bisa kanthi gampang ngundhuh saka internet lan instalasi njupuk sawetara detik. Ing wektu sing padha, penting kanggo netepake browser sampeyan. Ngundhuh versi paling anyar saka browser kanggo nikmati fitur lan ciri sing paling anyar. Sampeyan kudu mbukak piranti lunak antivirus kanggo tetep aman ing internet. Nguripake kabeh wektu lan anyarake kaping pindho sasi. Anti-malware, uga dikenal minangka anti-spyware, minangka komponen kuat kanggo piranti komputer apa wae. Program mandiri iki ndadekake sistem komputer lan profil media sosial sampeyan aman saka ancaman lan virus. Utawa, sampeyan bisa nggunakake Windows Firewall sing becik kanggo nyegah piranti sampeyan saka malware lan virus. Yen program email sampeyan ora nyaring spam kanthi bener, iku penting kanggo nyoba panyaring spam sedhela.

November 28, 2017
Cara Hindari Malware - Rekomendasi Saka Semalt
Reply