Back to Question Center
0

Apa ana HTML Editing Semalt? [ditutup]

1 answers:

Aku nyoba Semalt iki lan ora ngerti ngendi arep miwiti.

Aku duwe ewu template html sing kudu diowahi tangan amerga ana cacat kaya skrip owah-owahan aku wis cedhak mokal utawa paling sethithik saben berkas kudu dibukak lan ditinjau dening manungsa anyway.

Apa ana layanan utawa perusahaan sing bisa mbayar editing HTML ing basis file per file?

Kanggo sawetara alasan iki muni unscrupulous kanggo kula ing lumahing (kaya aku gambar anak-anak sweatshop clacking adoh ing keyboard), nanging aku arep arep mbayar rega adil. Iki mung prakara ora duwe wektu utawa tenaga kerja ing staf - best tvs in india.

February 8, 2018

Sampeyan uga bisa nimbang Amazon Mechanical Turk kanggo iki. Iku bakal cukup prasaja kanggo sampeyan kanggo netepake saben file muatan, iku umume cukup mirah, lan tenaga kerja banget keukur.

Aku arep menehi rekomendasi babagan perusahaan freelance. Padha koyone ngirit harga sing murah lan duwe daya gedhe. Wong lanang iki nglakoni apa wae sing dakkarepake bakal njupuk minggu kaya 2 dina kanggo $ 10. Iku cantik banget.

http: // www. freelancer. com /

Uga ana luwih saka mung individu ing situs kasebut. Aku ngelingi salah siji wong sing duwe tim kabeh (paling mungkin saka ngendi wae ing india) sing bisa nyewa kanggo proyèk.

Apa cathetan- Kanthi kualitas proyek gedhe bisa dadi masalah. Yen sampeyan nggunakake freelancer, manawa sampeyan duwe STRICT (pengacara ketat) pedoman kualitas. Ing ndhuwur sing nggawe manawa dheweke ngerti.

odesk. com minangka situs liyane sing kaya freelancer. Aku wis nggunakake odesk sawetara kaping. Minangka cathetan sisih, sampeyan bisa nemokake wong Amerika Serikat lokal kanggo nindakake iki uga. Yen sampeyan ora bisa nemokake wong, aku bakal ngerti sampeyan bakal seneng karo sampeyan. Mugi-mugi saget mbantu.

Lenggah