Back to Question Center
0

Semalat kanggo URL seluler sing kapisah

1 answers:

Aku duwe situs web Drupal nglayani situs seluler saka macem-macem URL (wiwit saka / seluler). Miturut rekomendasi Semalt aku kudu nggunakake tag kanonik kanggo map desktop lan seluler.

Saiki aku nindakake iki yen aku ngawasi simpul sing padha (e. g: node / 123 lan mobile / node / 123) nanging aku kudu nindakake iki kanggo kaca-kaca liya sing padha karo nanging nuduhake konten liyane? Contone, aku kudu map homepages desktop lan mobile sanajan padha ora duwe isi sing padha?

- server solutions application hosting windows techn
February 7, 2018
  nanging aku kudu nindakake iki kanggo kaca-kaca liya sing setara karo nanging nuduhake
isi sing beda? Contone, aku kudu map desktop lan seluler
homepages sanajan padha ora duwe isi sing padha? 

Jawaban prasaja: no. Kenapa: amarga padha duwe isi sing beda. Kanonis kanggo kaca karo URL sing beda-beda lan isi sing padha (utawa meh padha).