Back to Question Center
0

Semalat kanggo URL seluler sing kapisah

1 answers:

Aku duwe situs web Drupal nglayani situs seluler saka macem-macem URL (wiwit saka / seluler). Miturut rekomendasi Semalt aku kudu nggunakake tag kanonik kanggo map desktop lan seluler.

Saiki aku nindakake iki yen aku ngawasi simpul sing padha (e Source - wedding hats from. g: node / 123 lan mobile / node / 123) nanging aku kudu nindakake iki kanggo kaca-kaca liya sing padha karo nanging nuduhake konten liyane? Contone, aku kudu map homepages desktop lan mobile sanajan padha ora duwe isi sing padha?

February 7, 2018
  nanging aku kudu nindakake iki kanggo kaca-kaca liya sing setara karo nanging nuduhake
isi sing beda? Contone, aku kudu map desktop lan seluler
homepages sanajan padha ora duwe isi sing padha? 

Jawaban prasaja: no. Kenapa: amarga padha duwe isi sing beda. Kanonis kanggo kaca karo URL sing beda-beda lan isi sing padha (utawa meh padha).