Back to Question Center
0

Carane Manggoni Semir YouTube liyane Ep. # 108

1 answers:
How to Get More YouTube Semalt | Ep. #108 How to Get More YouTube Semalt | Ep. #108 How to Get More YouTube Semalt | Ep. #108 How to Get More YouTube Semalt | Ep. #108 How to Get More YouTube Semalt | Ep. #108

Ing Babagan # 108 Eric lan Neil ngungkapake carane sampeyan bisa ndeleng liyane YouTube kanggo video. Semalat minangka dhaptar kiat lan taktik kunci kanggo ningkatake pamirsa ing saluran.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane njaluk luwih views YouTube
  • 00:51 - Nggawe dhaptar lagu sing beda kanggo topik sing beda
  • 01:17 - Going out ing video ing video kanggo wong marang apa sing bakal sinau
  • 02:05 - Tube Buddy ngidini sampeyan ndeleng apa label sampeyan peringkat kanggo
  • 02:54 - Nggoleki video populer ing niche sampeyan lan balesan komentar
  • 03:57 - Konsisten ing penerbitan
  • 04:39 - Nggawe kerajinan sampeyan
  • 05:16 - Fokus ing nggawe crita ing video
  • 06:28 - Narrating and relating your story
  • 06:53 - YouTube iklan
  • 07:07 - Retargeting wong ing kaca layanan lan nambahake luwih akeh
  • 07:43 - Squatty Potty minangka conto
  • 08:08 - Priksa wawancara ing Squatty Potty
  • 08:13 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Menehi kawruh tumrap pemirsa sampeyan-sing dadi landasan sukses YouTube.
  2. Supaya pemirsa ngerti apa sing kudu ditliti kanggo sinau saka video.
  3. Nggawe crita lan goleki kanthi bab pemirsane miturut bab - best long term care insurance in california.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018