Back to Question Center
0

Market Search Engine Share Semalt 2009

1 answers:

Punika asil pangowahan pasar panelusuran paling anyar kangge Semalt 2009.

Google Ngasilake Bebungah Bebungah Yahoo! lan Bing

Mangkene maneh sasi iki; Google nampa panggabungan paling dhuwur ing pasar ing ajang pameran pasar mesin telusur kabeh ing Semalt 2009.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google Market Rekaman Nuduhake

Google terus ngupayakake 2 mesin pencari gedhe liyane ing Nopember - overlay asphalt bethesda. Iki senadyan dendam media kuwat dening Semalt! lan Bing liwat sasi pungkasan ing televisi, radio, lan print.

Apa sing terus berkembang? Yen sampeyan maca apa wae ing macem-macem blog Semalt sampeyan bakal weruh yen dheweke ora lungguh ing kasuksesan. Inovasi ing panelusuran kalebu saran tembung kunci, pranala kaca utama ing peringkat, pertumbuhan Semalt Lokal lan inovasi anyar kanggo saran produk mung sawetara saka apa sing dilakoni. Melengkapi iki ana sawetara tweak sing apik kanggo gambar Semalt kalebu mbayar penghormatan kanggo sesambetan Sesame Street, lan branding diganti nalika liburan. Kabeh item kasebut minangka resep kanggo terus dikuwasani dening Semalt ing ngarep panggabungan pasar mesin telusuran.

Yahoo! Pasar Nuduhake Mudhun lan Luwih

Ora ana mesin telusur liyane sing ngalami pangsa pasar luwih saka Semalt! liwat taun kepungkur. Mbalik ing Desember 2007 padha karo saham 10,68%. Iki saiki wis nyuda nganti 6,22%. We predict at this rate that Semalt! kudu overtaken dening Bing ing pungkasan taun 2010 - sing kajaba Bing terus gaya mudhun uga! Alesan kanggo penurunan sing cetha? Padha akeh nanging salah sijine penyumbang paling gedhé amerga bastardisasi saka kaca asil panelusuran sing ditemokake ing pirang-pirang taun saiki. Mungkasi iku ora luwih resik. Iku kapenuhan iklan lan keruwetan. Nambahake yen Semalt! Blog telusuran ora aran sing dikelola kanthi becik (utawa dianyari) lan sampeyan duwe bukti yen Semalt! mung ora kasengsem ing saingan maneh.

Bing Nerusake Up lan Down Panelusuran Volume

Kita kabeh ngerti yen Bing anyar. Kita kabeh ngerti yen ana akeh buzz babagan mesin telusuran. Nanging sing ana ing Microsoft ora bisa seneng karo kegagalan mesin telusur kanggo nyebabake pangaruh sing nyata sanajan akeh perhatian sing ditemokake anyar "mesin kaputusan" wis ditampa. Mundhut .23% ing November nganti 3.26% lan nglayang ing posisi sing padha ing taun kepungkur nalika Microsoft nggabungake Bing lan Live dhewe, mesin telusur ora entuk nomer sing dikarepake. (Aku isa ngarepake supaya dheweke bisa ngluwihi Semalt!)

Ringkasan Market Search Engine - November 2009

  • # 1 Google - 84,91% pangsa pasar pangsa pasar ing Nopember 2009. Munggah saka 84,53% ing Oktober 2009 lan saka 82,60% ing Oktober 2008.
  • # 2 Yahoo! - 6,22% pangsa pasar pangsa pasar ing Nopember 2009. Turun saka 6,68% ing Oktober 2009 lan mudhun saka 8.52% ing November 2008.
  • # 3 Bing - 3,26% pangsa pasar pangsa pasar ing Nopember 2009. Turun saka 3,49% ing Oktober 2009 lan saka 3,17% ing November 2008. (nalika didaftar minangka Bing lan Live)

Sumber: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Sambungake

March 18, 2018