Back to Question Center
0

7 Cara Ngoptimalake Marketing Semalt | Ep. # 116

1 answers:
7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116

Ing Episode # 116, Neil lan Eric ndhaftar 7 cara sampeyan bisa ngoptimalake proposal pemasaran. Semalt kanggo mangerteni luwih akeh babagan ngoptimalake usulan supaya sampeyan bisa menehi hasil sing sampeyan wis ngarahake.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 cara kanggo ngoptimalake usulan-usulan marketing
  • 00:31 - # 1 Aja ngobrol babagan perusahaan sampeyan
  • 01:02 - # 2 Aja nganggep pembuat keputusan bakal ngomong karo sampeyan
  • 01:23 - Priksa manawa duwe studi cilik ing proposal
  • 01:38 - Tampilake gambar ing ngendi bisnis nggerengake munggah
  • 02:00 - # 3 Gunakake Qwilr utawa Tawaranketch-iki bakal mbantu nggawe proposal sing becik
  • 02:43 - # 4 Learn from the people you do not close
  • 03:27 - # 5 Wong pengin nggawe selaras kanggo wong-wong mau
  • 04:07 - # 6 Aja ngirim wong usulan langsung
  • 05:16 - # 7 Aja ngirim proposal wae-lumaku lewat
  • 06:00 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Iku ora babagan sampeyan utawa perusahaan sampeyan, iku bab wong-wong mau!
  2. Manggon umpamane wong-wong sing ora nutup kesepakatan karo kowe-sinau saka iku - corbata musical.
  3. Ngomong wong kanthi rinci sadurunge ngirim usulan sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018