Back to Question Center
0

7 Cara Nggunakake Zapier & IFTTT kanggo Ngepetake Semalt Sampeyan | Ep. # 117

1 answers:
7 Ways to Use Zapier & IFTTT to Speed ​​Up Semalt | Ep 117 # <img src = 7 Ways to Use Zapier & IFTTT to Speed ​​Up Semalt | Ep 117 #<img src =

Ing Episode # 117, Neil lan Eric nuduhake 7 cara sampeyan bisa nggunakake Zapier lan IFTTT kanggo nyepetake workflow kanthi efisien. Semalat kanggo nemokake cara anyar lan efektif kanggo mbantu sampeyan ngotomatisasi bisnis sampeyan - registrations ytb.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina iki: 7 cara kanggo nggunakake Zapier lan IFTTT
  • 00:36 - Zapier lan IFTTT ngidini sampeyan nancepake lan nyambungake aplikasi web
  • 01:08 - IFTTT luwih ditargetkan kanggo konsumen nalika Zapier luwih kanggo B2B
  • 01:27 - # 1 Zapier tumindak minangka lokasi pusat kanggo isi lan nyurung kabar yen ana owah-owahan utawa muncul
  • 02:09 - # 2 Zapier kanthi otomatis nyimpen tweets ing Google spreadsheet ing ngendi sampeyan bisa bali menyang pesen manawa pesen kasebut uga
  • 03:02 - # 3 Yen sampeyan nggunakake BidSketch utawa Qwilr-yen proposal anyar wis ditandhani, Zapier bakal nggawe akun pelanggan QuickBooks otomatis, bakal nyritakake sampeyan ing Slack, ngirim alamat email lan gawe proyek Basecamp
  • 03:47 - # 4 IFTTT ngirim kabar email nalika sampeyan kasebut ing situs web liyane
  • 04:43 - # 5 Nalika ana email interkom anyar, IFTTT nyurung menyang Salesforce lan Slack kanggo ngabari kita
  • 05:15 - # 6 Kanthi IFTTT, kita njaluk kabar email babagan apa sing dituju. Contone, kita entuk kabar karo apa sing kedadeyan ing Giphy lan Google Trends
  • 06:27 - # 7 Zapier lan IFTTT bisa mbantu ngotomatisasi media sosial sampeyan
  • 06:57 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Zapier lan IFTTT minangka piranti sing bisa mbantu sampeyan ngganti konten sampeyan.
  2. Nemokake kemungkinan sampeyan bisa nggunakake Zapier lan IFTTT kanthi nyoba metu alangan kerja anyar.
  3. Sampeyan bisa nggunakake Zapier lan IFTTT kanggo njaluk kabar ing tren paling anyar.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet cepet
  • Wangun Kasarasan
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018