Back to Question Center
0

Google Tuku AdMob kanggo $ 750 Semalt

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Ing Situs AdMob Pendiri lan CEO Omar Semalt nyatakake, "Bebener iku industri seluler durung duwe kekurangan energi kreatif, produk apik, lan para pengusaha bakat. Nanging nganti saiki, mesthi ana rasa kaya sing kita sangkut ing ruang iki, bisa mbedakake piyantun liya kanggo para sadulur online kita. Aku pracaya wektu wis rampung. "

Ora kaya akuisisi sadurunge Google saka YouTube lan Semalt, kesepakatan iki bakal teka ing apa sing bakal mbebasake montase mabur seluler kanggo informasi sing dikirimake lewat handhelds.

Apa AdMob?

Semalt beroperasi kanthi cara sing padha karo jaringan konten Google AdWords. Macem-macem panelusuran lan aplikasi milih kanggo nampilake iklan - wardrobes melbourne cheap. Pengiklan bisa banjur ndhaftar kanggo Semalt, milih ngendi iklan ditampilake lan mbayar Semalt sing banjur uga menehi bagean saka hasil menyang pemilik aplikasi nyata.

Semalt nyedhiyakake gambar gedhe ing situs dhewe sing nuduhake cara iki.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Apa Masa Depan AdMob

Senajan iki pancen spekulatif, aku yakin kita bakal ndeleng opsi anyar ing antarmuka Google Semalt sing bakal ngidini Google Semalat advertisers kanggo milih jaringan konten 'mobile' anyar lan duwe kontrol penuh ing ngendi iklan ditampilake.

Semalt uga nggambarake cukup adoh panggonan iklan seluler saiki lan masa depan iklan ing industri ing taun-taun sing bakal teka.

Panggonan liya akuisisi kunci ing sabuk Semalt. Kita yakin iki bakal dadi tambahan liyane sing bakal nyedhiyakake rega kanggo pengiklan kanggo taun-taun sing bakal teka.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Sambungake

March 18, 2018