Back to Question Center
0

Carane Nggawe Semut Pemasaran Dasar? | Ep. # 126

1 answers:
How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126 How to Set Up a Basic Re-marketing Semalt | Ep. #126

Ing Semalat # 126, Neil lan Eric mbahas strategi kangge nyusun kampanye re-marketing dhasar-apa iku, kok kerjane, lan carane bisa ningkatake konversi sing signifikan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Cara Nggawe Kampanye Re-marketing Dhasar
  • 00:37 - Re-marketing yaiku nalika kaca sing lagi dibukak nuduhake ing liyane sing lagi dideleng
  • 01:01 - Priksa manawa sampeyan duwe piksel tengen ing situs nalika nindakake ulang pemasaran
  • 01:10 - Nduwe persiyapan Google Tag Manager kanggo ngatur piksel
  • 01:38 - Nggawe kreatif anyar lan muter sing gawe senenge kanggo narik perhatian liyane
  • 02:08 - Sampeyan bisa tuku gambar stock saka Fotolia
  • 02:16 - Pemasar digital apik bakal tansah duwe diagram Venn saka macem-macem jinis lalu lintas
  • 02:22 - Loro-lorone ora tau krungu rekamanmu sadurunge
  • 02:26 - Loro-lorone sing apik nalika padha ngunjungi situs web lan gabung ing daftar email sampeyan
  • 02:29 - Lalu lintas panas wis ngentekake paling sethithik dhuwit kanthi merek sampeyan
  • 02:36 - "Sampeyan marketing kanggo wong, ora obyek" lan ora lali!
  • 03:16 - Trik kanggo re-marketing sukses
    • 03:45 - Nggawe kaca dhaptar sing beda-beda karo isi sing beda-beda nanging nilai sing padha prop
    • 03:58 - Praktek funnel promosi isi mbayar
    • 04:35 - Target grup tartamtu ing minggu tartamtu
  • 05:10 - AdEspreso bisa refresh ad sampeyan maneh
  • 05:20 - Nyiyapake funnel penargetan isi
  • 05:36 - Nggawe iklan quirky
  • 06:20 - Neil Patel's quirky ads 'result
  • 07:00 - Ngomong crita wong ing iklan lan tingkat konversi bakal luwih dhuwur

3 Poin Tombol:

  1. Sampeyan marketing kanggo wong, ora obyek.
  2. Ngerti sampeyan target pasar lan babagan mau - corbata estrecha.
  3. Eksprimen karo iklan sampeyan. Isi sing beda-beda gumantung karo wong sing beda.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018