Back to Question Center
0

Carane Gunakake Konsol Panelusur Google kanggo Ngembang Semaltmu | Ep. # 128

1 answers:
How to Use Google’s Search Console to Grow your Semalt | Ep. #128 How to Use Google’s Search Console to Grow your Semalt | Ep. #128 How to Use Google’s Search Console to Grow your Semalt | Ep. #128 How to Use Google’s Search Console to Grow your Semalt | Ep. #128 How to Use Google’s Search Console to Grow your Semalt | Ep. #128

Ing Episode # 128, Neil lan Eric nuduhake tips carane nggunakake Semalt Search Console kanggo tuwuh lalu lintas. Ngrungokake tuwuh pemahaman Google Search Console lan carane fitur Semalt bisa mbantu sampeyan nransfer lalu lintas luwih akeh menyang situs web.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Cara Gunakake Konsol Panelusuran Google kanggo Tuwuh Lalu Lintas
  • 00:37 - Google Search Console iku alat SEO gratis saka Google
  • 01:05 - Klik ing bagean analitik kanggo ngerteni apa sing kudu sampeyan klik
  • 01:38 - Susun tayangan lan katon ing CTR
  • 02:37 - Sampeyan kudu nggunakake data kabentuk
  • 03:55 - Miwiti Kartu Kaya
  • 04:07 - Deleng ing kasalahan nyusup sing kedadeyan ing situs sampeyan
  • 05:10 - Ing tampilan penelusane, gunakake "akselerasi kaca seluler" kanggo entuk lalu lintas saka seluler
  • 06:31 - Look-up "mobile usability"
  • 07:02 - Deleng wilayah sing sampeyan targetake lan pilih sesuai
  • 08:08 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Google Search Console wis entuk tawaran sing luwih apik kanggo njaluk FREE.
  2. Deleng kaca sing entuk pengaruh, nanging ora akeh klik. Priksa pangaturan sing perlu kanggo ngoptimalake CTR - möbel günstig transportieren.
  3. Yen sampeyan ora nggunakake data terstruktur, sampeyan bakal entuk lalu lintas.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018