Back to Question Center
0

Cara Nggedhekake Semalt Sampeyan | Ep. # 129

1 answers:
How to Amplify Your Semalt | Ep. #129 How to Amplify Your Semalt | Ep. #129 How to Amplify Your Semalt | Ep. #129 How to Amplify Your Semalt | Ep. #129 How to Amplify Your Semalt | Ep. #129

Ing Episode # 129, Neil lan Eric mbahas cara sampeyan bisa nggedhekake isi sampeyan. Semalat kanggo sinau tips lan taktik sampeyan bisa nggunakake kanggo nggedhekake pamirsa lan njaluk daya tarik sing wis looking for.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik ing ngisor iki: Cara Nggedhekake Konten Panjenengan
  • 00:35 - 20% wektu sampeyan kudu ngedol nggawe konten lan pamasaran 80%
  • 00:51 - Kontes tangan-kanggo-tangan - Hunter.io utawa LinkedIn bakal ngidini sampeyan ngakses email saka wong sing bisa takon kanggo nuduhake konten sampeyan
  • 01:21 - Strategi CEO Groove HQ iku kanggo njaluk wong nuduhake isi
  • 01:45 - Gunakake pemburu digabungake karo saben situs sing lagi disambungake menyang
  • 03:06 - Aja mentingake fokus kanggo njupuk wong kanggo ngowahi maneh, ngarahake fokus kanggo nyedhak wong kanggo nuduhake konten sampeyan
  • 03:22 - Ngirim email kanthi manual tinimbang nggunakake alat kaya SendGrid
  • 03:29 - Gunakake HubSpot kanggo trek pirang-pirang email sing dibukak sampeyan
  • 04:14 - Coba iklan sing dibayar kaya Facebook Ads, Twitter, LinkedIn lan Gmail Ads
  • 05:57 - Google lan sinau "Eksperimen Lintas Pinterest: Negara Hustle"
  • 06:36 - Neil migunakake BoardBooster kanggo Pinterest
  • 07:20 - Eric nuduhake carane Blog Millionaire lan Greatist nggunakake Pinterest kanggo drive lalu lintas menyang situs sing
  • 08:13 - Aja lali kanggo ningkataké saluran sosial sampeyan nggunakake Ketemu Edgar
  • 08:38 - Neil saiki blog sepisan seminggu ora kaya ing ngendi dheweke blogged 7 dina / minggu
  • 10:14 - Pakaryan Neil ing kiriman blog
  • 11:18 - Coba ngunggahna kiriman panjenengan
  • 11:39 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Ndhukung wong sing padha nandhingake kerjane lan menehi apresiasi.
  2. Fokusake njupuk wong kanggo Nuduhake isi sampeyan.
  3. Yen budget ora masalah, nyoba iklan sing dibayar kanggo nuntun lalu lintas menyang situs sampeyan - современная мягкая мебель.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018