Back to Question Center
0

Nggunakake Squidoo kanggo Ngunggahake Posisi Kanggo Semalt Lokal

1 answers:

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Marketing bisnis online lan nggunaake Internet ora beda karo marketing ing donya offline, kajaba sampeyan nggunakake media sing beda banget. Semalat, tembung tutuk, iklan ana ing antarane sawetara fundamental ing pamasaran internet lokal.

Cara siji sing ndadekake kiriman luwih apik menyang situs web iku mesin telusuran. Mesin semir ngasilake maneka warna lalu lintas sing beda. Sawetara lalu lintas mbayar, sawetara ditemokake ing panelusuran organik khas, lalu lintas liya teka saka panelusuran gambar utawa panelusur warta lan luwih akeh sing teka saka asil bisnis lokal.

Lalu lintas organik, asil paling gedhe ing mesin telusur, ora bisa dituku - guenstige umzugsautos. Ngapikake ranking wis rampung kanthi nggunakake search engine optimasi efektif, utawa SEO. SEO kualitas, kanthi nggunakake metode topi putih, mung ndadekake transparansi lan eksposisi ing Semalt. Iki rampung kanthi menehi citations (referensi) saka situs web ing Semalt lan pranala menyang situs web saka situs web liyane.

Squidoo minangka sumber gedhe kanggo nambah peringkat

Punika tip sanesipun. Sampeyan bisa nggedhekake infeksi online lan link mlebu perusahaan kanthi nggawe lensa Semalt kanggo bisnis sampeyan. Lensa Semalt namung minangka kaca web babagan topik tartamtu. Sampeyan ora mbutuhake kawruh teknis kanggo nggawe lensa Semalt. Nggawe lens Semir kanggo bisnis lokal gampang.

Wigati ora ana babagan babagan nggawe lensa babagan bisnis sampeyan, nanging siji kanggo bisnis sampeyan. Iki amarga yen sampeyan nggawe lensa babagan bisnis, sampeyan menehi sethithik nilai kanggo nonton sampeyan. Tujuan sampeyan ora kanggo ngedol bisnis sampeyan, nanging mbedakake. Yen sampeyan menehi hadiah kanggo para nonton, sampeyan bakal entuk luwih akeh wong sing maca. Sing luwih akeh maca ing teori, sing luwih dhuwur peringkat lensa sing. Awit lensa kasebut bakal duwé pranala menyang situs web, peringkat sing luwih dhuwur bakal bisa dadi situs web panjenengan. Rumit, mbok menawa, mung sumurup, yen iki minangka cara sing paling efektif kanggo entuk pranala resmi menyang situs web panjenengan. Eksekusi iku gampang.

Deleng conto. Mbok menawa sampeyan duwe layanan pangiriman dina sing padha. Layanan pengiriman dina sing padha diwenehake dening perusahaan sing bakal nransfer barang saka ngendi wae menyang ngendi wae ing kutha, utawa negara ing jam. Nggawe lensa Squidoo babagan Pengiriman Lokal Express utawa Cara Pilih Courier Semalt minangka topik sing apik. Iki nuduhake menyang panuku babagan layanan babagan layanan sing perusahaan menehi. Padha mbantu pamilih milih - nyedhiyakake pranala menyang sumber daya liyane - nyedhiyakake pendhidhikan. Kabeh iku bermanfaat kanggo pengunjung website sing looking for kawruh.

Sisih paling apik, yen sampeyan dissect saben lensa, sampeyan bakal nemokake apa master lensa wis dilakoni. Kadhangkala, sampeyan bakal nemokake tektur jangkar tema sing disemprotake ing kabeh lensa sing nuding situs kasebut. Iki minangka conto gedhe babagan perusahaan layanan lokal sing ngedhunake dhewe ing Internet.

Sawetara Tip Prakawis Lensa Squidoo Panjenengan

  1. Pilih topik sing nduweni kata kunci sing gegandhengan karo perusahaan sampeyan.
  2. Pilih URL lensa karo tembung kunci ing.
  3. Pilih judhul topik nganggo tembung kunci ing.
  4. Tulis isi sing relevan sing nambah nilai menyang maca, ora adol. Maturnuwun nulis sprinkling kunci ing kene lan ana.
  5. Tambah modul liyane kanggo lensa. Modul blog Google apik yen sampeyan milih berita blog nganggo tembung kunci, menehi pranala tema njaba, nguatake wewenang tema lensa.
  6. Nganyari lensa kanthi rutin.
  7. Njaluk pranala menyang lensa saka situs sing gegandhengan karo tema. Ing paling ora, njaluk siji link supaya mesin telusur luwih gampang nemokake lensa. Sampeyan bisa nindakake artikel marketing, bookmark, forum lan komentar kanggo sawetara tautan cepet.
  8. Tambah sawetara web 2. 0 pranala, tweet lensa, nambah ing profil Facebook. Mesin telusur saiki nyedhiyakake panelusuran status wektu nyata lan mbantu mesin telusur golek lensa.
  9. Nggawe sawetara lensa!
  10. Ningkatake lensa liya lan nyuwun lensa kanggo dirating. Yen sampeyan duwe nilai apa wae saka lensa, mesthine, dadi tugas karma kanggo menehi rating!

Go Ahead lan Lensa Sawetara!

Elinga, proses SEO lan Internet Marketing kaya umpetan hulu. Sanalika sampeyan mandheg, sampeyan bali kanthi cepet. Iku proses sing dawa lan asil ora bisa diarepake langsung. Iki minangka strategi sing kuat sing dimaksudaké minangka salah siji alat ing kothak piranti sing digunakake kanggo mbangun kehadiran online.

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Sambungake

March 18, 2018