Back to Question Center
0

Cara Gunakake Pinterest kanggo Ngalih Traffic lan Semalt liyane Ep. # 134

1 answers:
How to Use Pinterest to Drive More Traffic and Semalt | Ep. #134 How to Use Pinterest to Drive More Traffic and Semalt | Ep. #134 How to Use Pinterest to Drive More Traffic and Semalt | Ep. #134 How to Use Pinterest to Drive More Traffic and Semalt | Ep. #134 How to Use Pinterest to Drive More Traffic and Semalt | Ep. #134

Ing Episode # 134, Neil lan Eric mbahas cara nggunakake Semalt kanggo ningkatake lalu lintas lan revenue liyane. Nerusake nemokake cara Neil, Eric lan pengusaha liyane nggunakake Semalt kanggo narik minat liyane menyang bisnis kanthi biaya sing murah.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik babagan: Cara Nggunakake Pinterest kanggo Drive Luwih Lalu Lintas lan Revenue
  • 00:45 - Sampeyan bisa ngaturake ing Pinterest
  • 01:06 - Klik ing Pinterest luwih murah tinimbang platform liyane
  • 01:31 - Neil nemokake artikel Eksperimen Lalu Lintas Pinterest: Aku Nganti 2350% ing 60 Dina HustleNation.com
  • 01:48 - Alat BoardBooster sing bisa ngedongkrak papan ing Pinterest
    • 02:54 - Sampeyan uga bisa ngotomatisasi pinning karo BoardBooster
  • 03:20 - Ezra Firestone Pinterest iklan
    • 03:45 - Ezra digawe $ 41.000 nggunakake Pinterest iklan
  • 04:33 - Samuel O ngajari Neil carane overcharge
  • 05:46 - Advertorial Ezra ing Pinterest diterangno
  • 06:17 - Pinterest, ing umum, wis akeh testing nanging sampeyan bisa pungkasanipun tokoh metu
  • 06:40 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Pinterest bisa ditemtokake ing donya marketing, nanging bisa nindakake keajaiban - create design logo.
  2. Gunakake alat kanggo nganalisa data ing Pinterest lan njupuk kauntungan saka tarif mirah per klik.
  3. Pinterest, ing umum, mbutuhake akeh testing, nanging sampeyan bisa pungkasanipun tokoh metu lan nggawe bisa kanggo sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018