Back to Question Center
0

Cara Nggawe situs web Semalt | Ep. # 146

1 answers:
How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146 How to Do a Website Semalt | Ep. #146

Ing Episode # 146, Eric lan Neil ngajarake carane migrasi situs web. Muga-muga kanggo desain ulang, perbaikan server, layanan anyar, utawa pengalaman customer luwih apik ing sawetara titik, sampeyan kudu migrasi situs web menyang kaca anyar. Tune minangka Neil lan Eric ngilingi kita liwat langkah-langkah migrasi situs web lan minangka menehi saran penting kanggo nggawe proses iki bebas-stres lan gampang - long term home care insurance.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Aja Migration Website
  • 00:33 - Apa migrasi situs web?
  • 01:02 - Sampeyan biasane migrasi server uga
  • 01:34 - Priksa manawa sampeyan duwe cadangan situs web sampeyan
  • 01:51 - Dobelake situs sampeyan menyang server anyar
  • 02:04 - Duwe everyone mriksa loro situs
  • 02:25 - Gunakake alat kaya Screaming Frog kanggo nyusup situs web lan ndeleng apa sing kedadeyan ing situs lawas
  • 02:51 - Ngalihake kaca paling dhuwur menyang kaca sing paling cocog
  • 03:52 - Ati-ati nalika redesigning situs web sampeyan pindhah situs web
  • 04:29 - Neil nyritakake crita saka migrasi situs web Eric
  • 04:58 - Nduwe struktur sing bener ing panggonan
  • 05:28 - Neil ngandhani babagan kesalahan migrasi situs web
  • 06:29 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Sadurunge nindakake owah-owahan, netepake yen migrasi situs web iku pancen bener.
  2. Nggawe cadangan utawa duplikat situs web kudu langkah dhisik sadurunge migrasi.
  3. Elinga nyoba kabeh dhisik dhisik sadurunge ngarahake wong menyang situs web anyar sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018