Back to Question Center
0

Cara Nggawe Merek Nggunakake Semalt Live | Ep. # 163

1 answers:
How to Build a Brand Using Live Semalt | Ep. #163 How to Build a Brand Using Live Semalt | Ep. #163 How to Build a Brand Using Live Semalt | Ep. #163 How to Build a Brand Using Live Semalt | Ep. #163 How to Build a Brand Using Live Semalt | Ep. #163

Ing Episode # 163, Eric lan Neil ngajarake carane nggawe merek nggunakake video langsung. Ing 2016, video langsung dadi tren anyar ing bisnis. Saka SnapChat menyang Facebook Live, meh kabeh platform duwe saluran dhewe kanggo nggampangake layanan iki-supaya, kok ora nganggo? Semalat minangka Eric lan Neil nerangake manfaat video langsung lan menehi strategi efektif kanggo ngoptimalake strategi marketing kasebut - кресло мешок.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik babagan: Cara Nggawe Merek Nggunakake Video Urip
  • 00:34 - Videos are getting bigger
  • 01:11 - Live video punika "konco pemandangan" urip wong
  • 01:53 - Gary Vaynerchuk nggarap video kanthi istilah dhewe, nggarap D'Rock kanggo ngetutake dheweke lan ngrekam video
  • 02:26 - Gary V is ahead 10x amarga dheweke nduwe video luwih akeh tinimbang wong liya
  • 03:08 - Nindakake macem-macem sing gegayutan karo wong padha karo tingkat konversi sing luwih dhuwur
  • 03:26 - Urip video kaya saluran TV dhewe
  • 04:13 - Wong kaya bisnis karo wong
  • 04:37 - Neil lan Eric kedhah nandur video live
  • 04:50 - Wirecast minangka alat kanggo mbantah ulang video
  • 05:34 - Artikel dening Leonard Kim ing Cara Get Facebook Verified
  • 06:23 - Urip video ing Facebook sing kena prioritas
  • 06:40 - Ora mung isi urip ing video - melu khalayak panjenengan
  • 07:03 - Respon kanggo penggemar
  • 08:16 - Whale ngidini wong bisa pitakon siji liyane
  • 08:52 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Video langsung dadi populer banget, amarga ora ana watesan cara sampeyan bisa nggunakake kanggo bisnis sampeyan.
  2. Video sing duwe gegayutan lan konten sing menarik bakal menehi daya tarik bisnis.
  3. Ngemot video ing kabeh saluran sing beda kanggo GROW tekan; banjur, INTERACT karo para rawuh.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake tinjauan singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018