Back to Question Center
0

7 Langkah kanggo Running Semalt sing Sukses | Ep. # 169

1 answers:
7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169 7 Steps for Running a Successful Semalt | Ep. #169

Ing Episode # 169, Eric lan Neil ngrembag 7 langkah kanggo nglatih webinar sukses. Semat webinar iku salah siji cara sing paling apik kanggo nuntun wong menyang situs web panjenengan. Setengah perang ing preparation-lan, ya, ana cara sing bener kanggo ngeset awak kanggo sukses. Tembang ing sinau 7 langkah gampang sing bakal mbantu lan pamireng sampeyan bakal entuk paling akeh saka webinar sampeyan - registration for yahoo id.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 Langkah-langkah kanggo Running Webinar Sukses
  • 00:45 - Masterminds lan perusahaan perusahaan nggunakake webinars kanggo nyoba lan Ngonversi wong
  • 00:55 - Ing webinar, sampeyan nganakake pendhidhikan lan mbangun sesambungan karo pemirsa
  • 01:12 - Nduwe pangeling email
    • 01:25 - "Mung amarga wong ndhaftar, ora ateges sing bakal kelakon"
    • 01:30 - Setel pangeling email ahead of time
  • 01:45 - Kapindho, manawa sampeyan duwe pilihan kanggo wong ndhaftar lan nonton webinar ing 15 menit sabanjure
    • 02:28 - Amarga wong-wong sing nunggu, wong-wong sing paling sering teka ing webinar lan tingkat sing bisa tekan 60%
    • 02:38 - Neil migunakake EverWebinar
  • 02:45 - Katelu, gunakake lalu lintas mbayar kanggo nyurung wong liya
    • 03:19 - Gunakake kanggo nambah apa sing dilakoni ing webinar Panjenengan
    • 03:35 - Neil ngrekam webinar luwih dhisik lan produksi dhuwur
  • 03:50 - Papat, gunakake piranti lunak sing disebut TurboDial kang bisa nyambung karo solusi webinar
    • 04:10 - Kanggo wong sing ora njupuk tindakan, TurboDial bakal ngirim pesen teks dina esuk
  • 04:57 - Nggawe sawetara marketing otomatis
  • 05:28 - Yen wong ora muncul, tegese ora ana konversi
  • 05:45 - Enem, nggabungake software webinar karo Twilio
  • 06:22 - Ketujuh, nambah nilai marang individu sadurunge pitch
    • 06:55 - Priksa buku Russell Brunson Rahasia DotCom lan video The Perfect Webinar Sequence
  • 07:24 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Masterminds lan perusahaan perusahaan nggunakake webinar kanggo nyoba lan ngowahi wong tuku.
  2. Mung amarga wong ndhaftar ora ateges bakal nuduhake teks lan email minangka pangeling.
  3. Kaping pisanan lan paling penting, Nambah VALUE kanggo wong-elinga yen dheweke ngedol bagean kanggo dina kanggo sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018