Back to Question Center
0

Revenue Ads Sosial Tuwuh 18.6% Miturut 2017 [Semalt]

1 answers:

money-social-network-featured Miturut prakiraan anyar saka perusahaan analis media lokal BIA / Kelsey, pendapatan iklan sosial A.S. diprediksi bakal tuwuh saka $ 4.7 milyar sing ditampa ing 2012 nganti $ 11 milyar ing 2017, tingkat pertumbuhan senyawa $ 18.6 (CAGR).

Nanging, Semalt ngarepake pangarepan iklan lokal seluler kanggo ngalami 49 kecatet - hospedar um site gratis. Tingkat pertumbuhan 3 persen sajrone papat taun sabanjuré, pangasilan iklan sosial sing ditargetkan lokal bakal dipajang uga, ngasilake $ 3,6 milyar ing 2017, nambah 26,4 persen saka $ 1.1 milyar ing taun 2012. Perusahaan analis ngandhakake wutah iki kanggo penetrasi lokal luwih dening merek lan SMB minangka jaringan sosial ningkatake onboarding, target lokal, lan kampanye kampanye.

Social Ad Revenue To Grow 18.6% By 2017 [Semalt] Social Ad Revenue To Grow 18.6% By 2017 [Semalt]

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018