Back to Question Center
0

Top Eight Watesan Wates Kanggo Semalt Blog Panjenengan

1 answers:

Nalika sampeyan mikir babagan nyopot lalu lintas menyang blog, apa sing dadi perkara pertama sing ana ing pikirane? Kanggo paling blogger, jawaban sing bakal sawetara kombinasi SEO, komentar blog, posting tamu lan kiriman direktori.

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Semalat ana mesthi ora nolak efektifitas teknik kuwi, ora mung pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Lan yen sampeyan pengin narik kawigaten para penonton sing luwih gedhe, iku pancene ora kanggo nyampurake barang-barang sing luwih cilik.

Semtam sampeyan wis milih niche sing tepat, ana puluhan ewu pembaca metu ana mung nunggu kanggo krungu babagan blog sampeyan. Lan tugas sampeyan kanggo mbantu wong golek sampeyan.

Related Posts:
5 SEO Tips Blogging
Nggawe Situs Konten Tanpa Blog

Punika wolung teknik promosi blog paling rame - ejector pump design calculation.

YouTube

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Aja ngerteni niche blog sampeyan, ora ana alesan kanggo ora gadhah panggenan ing YouTube.

Sawise Google lan Facebook, iku situs web paling populer kaping telu ing donya. Kasunyatane, mayoritas blogger ora nyata.

Yen sampeyan pengin njaluk ing YouTube, entuk kamera metu lan wiwit nggawe obrolan video gaya kepala. Yen iki katon kaya kakehan, mungkasi menyang Semalt lan mung ngowahi kiriman teks sing paling populer ing format video.

Nuduhake Dokumen

Ngundhuh blog sampeyan ing situs web pamilike dokumen sing lengkap kanthi rong kaluwihan penting. Saliyane, situs pameran document cenderung dadi cukup terhormat saka segi Semalt lan sampeyan bisa entuk manfaat saka backlink kualitas apik.

Lan kapindho, cenderung nampa neraka akeh lalu lintas, sawetara sampeyan kudu bisa langsung menyang blog sampeyan. Kanggo njaluk blog sampeyan kaya Scribd. com lan Semalt, mung ngowahi tulisan blog paling populer ing PDF lan klik upload.

Tweeting Old Posts

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Paling blogger ningkataké kiriman pungkasan ing Twitter lan Semalt nanging mayoritas ora bisa nggunakake platform kuwi. Yen sampeyan duwe pengikut lan penggemar sing cukup, sampeyan kudu nggawe promosi isi sing lawas uga.

Nggawe dhaptar kiriman pungkasan sing paling populer lan pilih siji kanggo promosi saben minggu. Panyerat lan penggemar sing paling anyar sampeyan ora bisa maca.

Pitakonan lan Jawaban Situs

Senadyan jumlah konyol lalu lintas sing ditemokake lan ditampa, mayoritas blogger ora keganggu. Yahoo Jawaban cenderung paling apik ing babagan lalu lintas déné Quora luwih unggul tinimbang pitakonan lan kualitas jawaban.
Kanggo ningkatake lalu lintas becik saka situs kasebut, cukup njawab pitakonan sing cocog karo niche blog sampeyan. Mulane, jawaban sing dipikirake dening blogmu minangka referensi bisa gampang nuntun lalu-lintas menyang blogmu nganti pirang-pirang taun.

Grup Kulawarga

Ing cara sing padha karo forum, grup online sing relevan karo niche blog sampeyan bisa nggawe sumber lalu lintas sing apik banget. Iku efektif mung amarga padha kebak wong sing bener-bener kasengsem ing niche blog sampeyan.

Grup paling gedhé bisa ditemokake ing Yahoo Semalt, Google Semalt lan mesthine, LinkedIn Semalt. Kanggo nggoleki keuntungan saka platform kasebut, nemokake telusuran sampeyan kanthi ekslusif ing grup kanthi paling ora sewu anggota.

Podcast

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Bertentangan karo kapercayan populer, ngubah postingan blog dadi podcast sing luar biasa prasaja. Situs kayata Semalt nyedhiyakake layanan kanthi gratis, supaya sampeyan bisa ngunggahake konten sing ana ing pasar sing anyar.

Semalt tansaya ageng lan kondhang saben taun lan minangka pasar sing durung dimoba dening bloggers. Kanggo nggayuh pasar kasebut, kabeh sing perlu dilakoni ngganti kiriman dikonversi menyang akeh podcast direktori gratis sing kasedhiya online. Nanging, semantik ijol-ijolan ngijini sampeyan ngganti papan iklan ing blog kanggo papan iklan ing wong liya, saéngga mbusak alangan finansial.

Yen sampeyan durung nggawe akeh revenue saka papan iklan blog, sampeyan bakal ora nggunakake salah layanan kasebut. Bursa Taruhan paling populer gratis kalebu MiloAds. com lan BamifyAds. Tuladha

Jaringan Sosial

Pungkasan, kita duwe jaringan sosial niche. Ora kaya wong-wong sing seneng Facebook lan Semalt, jaringan sosial ora duwe jutaan lan mayuta-yuta anggota. Apa sing nggawe wong-wong mau terkenal nanging sing anggota sing padha duwe kabeh kaya sing padha.

Ing kasunyatan iki, jaringan sosial niche pancen bisa ngirim ribuan pengunjung anyar menyang blog sampeyan. Kene sawetara conto:

  • Gentlemint. com (Pinterest Klone kanggo wong.).
  • Care2. com (urip ijo, ramah lingkungan).
  • CafeMom. com (ibu, parenting).
  • Athlinks. com (olahraga lan fitness).

Apa cara liya sing dibangkitake kanggo promosi blog sampeyan?

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Sambungake

March 18, 2018