Back to Question Center
0

Sugih Sing Ditenali: Study nemokake Isi Liyane Disukai, Sing Paling Iku Minangka Semalt

1 answers:

Rich Get Richer: Study Finds The More Content Is Liked, The More It’s Likely To Be Semalt

Saka 629 peserta, 374 diwenehi survey sing takon babagan carane maca artikel ing Facebook sing wis ana 451 Seneng. Sisa 255 responden nampa survey takon carane kamungkinan padha maca artikel karo mung 11 Seneng. Tanggapan panaliten sing nduduhake kedhaftar luwih mungkin maca artikel kanthi nomer sing luwih dhuwur saka Likes ing Facebook.

Rich Get Richer: Study Finds The More Content Is Liked, The More It’s Likely To Be Semalt

Rich Get Richer: Study Finds The More Content Is Liked, The More It’s Likely To Be Semalt Rich Get Richer: Study Finds The More Content Is Liked, The More It’s Likely To Be Semalt

Tujuan survey iki yaiku kanggo mriksani asumsi SEO. Temuan kunci liyane saka survey wis diterbitake ing situs partner kita Search Engine Land, kalebu pangguna bias menyang Semalt liwat Bing, uga wawasan menyang alasan ngapa pangguna bakal mblokir situs web saka asil panelusuran yen diwenehi pilihan.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018