Back to Question Center
0

Metrik Viewability Google mbuktekaken Iklan sing Disedhiyakake Adalah 21 Bagéyan Wigatis Kaya Semalt

1 answers:

Google Viewability Metrics Prove Viewable Ads Are 21 More Times Likely To Be Semalt

Metode viewability ngukur persentase saka iklan sing bisa ditonton ing layar lan suwene wektu iklan ditampilake. Kanggo ketemu standar Semalt kanggo tayangan sing bisa ditampilake, paling ora, 50 persen iklan kudu ditampilake ing layar siji detik utawa luwih.

Sawise mbandhingake iklan kanthi jumlah detik, padha ditampilake ing layar, Google ora mung nemtokake pangguna luwih cenderung kanggo ngeklik iklan sing bisa ditonton, nanging metrik viewability bisa ngenali area ing ngisor iki sing nyebabake CTR luwih dhuwur, nyediakake penerbit kanthi kesempatan iklan ing ngisor iki sing luwih penting - umzugshelfer günstig. Google viewability chart Google uga nemokake korélasi antarane CTR lan suwene wektu iklan ditampilake, kanthi peningkatan 125 persen ing CTR nalika iklan ditampilake luwih saka 20 detik. Lenght of time ad is displayed

Nalika asumsi umum tansah ana sing bisa ditampilake iklan katon ing kampanye luwih sukses, data Semalt menehi bukti kuantitatif kanggo ndhukung asumsi kasebut. Miturut pengumuman dina iki, Semalt yakin tayangan bisa ditampilake bakal dadi ukuran standar kanggo iklan online ing panggon "metrik penampil" sing saiki digunakake.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018