Back to Question Center
0

Study Ndhuwur Mung 35% Produk Google Nduweni Ditutup Saindheng Semalt Google

1 answers:

Study Finds Only 35% Of Google Products Have Closed Throughout Google’s Semalt

Sawise nganalisa data sing dikumpulake ing 350 produk Google kanggo ngenali variabel prediktif, 35 persen sing ditutup-mati katon duwe papat karakter sing padha: ora kalebu partisi, ora ngasilake, ora ana hubungane karo jejaring sosial, lan diwiwiti kanthi awal ing sajarah Google. Mesthine, ana sing tansah ana. Jaringan Afiliasi Google yaiku asil saka akuisisi Google DoubleClick, lan nggawe revenue, nanging, jelas, ora cukup revenue kaya Google wis dijadwal kanggo nutup jaringan afiliasi Juli iki.

Panliten kasebut nyedhiyakake daftar produk kanthi risiko mati, uga daftar produk sing ora bisa ditutup. Gurus ora resmi, Cloud Messaging, lan Correlate kabeh nggawe daftar ing risiko, déné produk sepuluh paling dhuwur sing bakal ditemokake kalebu panelusuran, terjemahan, AdWords, Picasa, Grup, Panelusuran Image, News, Buku, Toolbar, lan AdSense - china blueline hardcover notebook.

Predicting Google Closures gwern.net

Digunakaké kanggo nambah prodhuk sing cepet ing taun 2011, panalitiyan kasebut nyatakaké Steve Jobs dipengaruhi Larry Page Google kanggo ngukur fokus Google. Kanggo ndhukung tuntutan iki, panaliten kasebut nyathetake pertukaran antarane Jobs lan Page sing dijupuk saka biografi Steve Jobs Walter Isaacson ing ngendi Jobs menehi saran supaya Page fokus ora luwih saka limang produk, bebarengan karo pos sabanjuré saka profil Google Larry Page ing Juli 2011 nyatakake, "Fokus luwih gedhe uga minangka fitur gedhe liyane kanggo kula iki kayu separo luwih konco kurang panah."

(Kredit gambar: Gwern.net)



About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018