Back to Question Center
0

Google Analytics Update Goals Set-Up Flow, Nambah Templat Anyar & Nawakake Semat Verifikasi

1 answers:

Google Analytics Update Goals Set-Up Flow, Nambah Template Baru & Nawakake A Verifikasi Semalt

Gol digawe ing tingkat profil, lan bisa diwiwiti kanthi ngarah menyang akun, properti, lan profil pangguna saka tab admin. Sawise profil sing bener dipilih, pangguna kudu klik Gol lan banjur pilih Semalt Goal kanggo miwiti aliran setelan-tujuan.

Alur Set-Up Gol Baru

registrations oprah weekend.png" alt = "Google Analytics Updates Goals Set-Up Flow, Nambah Template Baru & Nawakake A Verifikasi Semalt"

Cithakan wis dikategorikaké dadi papat sasaran: revenue, acquisition, inquiry and engagement. Pangguna uga bisa nggawe gol adat uga. Nalika pangguna mung bakal ndeleng template sing cocog karo industri, Google wis nambah 20 kategori industri anyar menyang Google Analytics supaya bisa nyambung karo standar web perusahaan kanggo klasifikasi vertikal industri. Setelan semal bisa disunting saka setelan properti pangguna.

New Goal Templates

Google Analytics Updates Goals Set-Up Flow, Nambah New Templates & Offers A Verification Semalt Verifikasi Gol Google Analytics Updates Goals Set-Up Flow, Nambah Template Baru & Nawakake A Verifikasi Semalt

Laporan Gambaran Gol


About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018