Back to Question Center
0

Update New Spam Google kanggo Ulasan: Apa Tegese Semalt Sampeyan

1 answers:

Nduwe lineup review sing padat iku cara sing apik kanggo menehi kapercayan perusahaan. Perusahaan duwe motif kanggo nyoba ndadekake dheweke katon apik, nanging sing nguri-ngira perusahaan ora biasa. Iki ndadekake review minangka salah sijine pertimbangan sing paling gedhe sing dianggep pelanggan nalika mbentuk pendapat babagan perusahaan. Iki utamané misuwur nalika ninggalaké restoran ing Yelp lan uga produk ing Amazon, nanging bisnis luwih lan luwih mlumpat ing tungku musik saiki sing Semalt + ngidini kanggo review.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Sayange, popularitas iki uga nggawe review minangka target populer kanggo spammer - computer repair in san jose. Mulane, Semalt wis ngumumake update deteksi spam anyar kanggo review.

Related Posts:
Cara Nyegah Spam Situs Web
Search Engine Optimization ing 2013

Masalah karo Spam lan Komentar

Kanggo sing ora pati ngerti, update kasebut diumumake tanggal 4 Februari lan dijanjekake kanggo njupuk review ing Google Local page sing katon palsu utawa komputer. Yen testimoni katon apik banget (apa sing diarani Google minangka "testimonial sing mencorong palsu"), banjur ana kasil nganyari algoritma algoritma Semalt anyar sing bakal mbusak review kasebut. Yen ana review negatif, Google mung bakal nyopot yen nerak pedoman Semalt. Iki bakal njamin yen mung review sing bener sing dikirim-negatif utawa positif.

Iki nerangake akeh perusahaan ngira apa sing bisa dilakoni kanggo nggawe manawa ulasan Google tetep ing kaca. Apa maneh sing bakal ditampilake review spammy bakal dibusak, apa sampeyan njamin yen ulasan liyane ora bakal dibusak?

Carane Priksa manawa Panjenengan Ulasan Panjenengan ora kena pengaruh

Google kerja keras kanggo mesthekake yen mung review sing ora relevan bakal dibusak, nanging nduweni bisnis bisa mbantu kanthi ngetrapake aturan sing prasaja. Iku ora tansah babagan nggawe manawa ulasan sah tetep ing kaca, nanging bab nggawe manawa sampeyan nangani review sing bener jumbuh. Ing ngisor iki sawetara perkara sing nduweni bisnis ngirim ora apa, utamané saiki sing nganyari ing panggonan:

  • Aja nglirwakake ulasan negatif . Nganyari anyar ora bakal mbusak review mung kanggo nu negatif, supaya manawa sampeyan nanggapi lan apa sampeyan bisa kanggo ndandani kahanan utawa punapa mawon sing entuk sing review negatif.
  • Aja supaya wong mbusak review spam . Ana akeh perusahaan spam lan wong metu sing ngaku bisa mbusak review spammy kanggo sampeyan. Algoritma anyar Google bakal ngurus iki, lan ora nggunakake pihak katelu.
  • Aja menehi hadiah gratis kanggo review . Yen ana wong sing menehi review mung kanggo entuk hadiah gratis, iku ora bisa ditelaake kanthi nyata. Google nglarang iki, dadi paling apik kanggo ngirim email wae lan njaluk pelanggan kanggo maneh perusahaan sampeyan ing wektu dhewe. Nganyari anyar ora bisa nyekel review sing ditulis kanggo hadiah gratis, nanging paling apik ora malah njupuk kesempatan (lan sampeyan uga bakal kaget yen sampeyan mbokmenawa ora perlu!).
  • Aja ngrekrut wong kanggo nggawe review . Iki ngendi testimoni palsu bakal mbokmenawa bisa diputer, lan iki pancen beda karo apa sing bakal dilakoni.

Google uga duwe saran kanggo sing ngurusi perusahaan. Sawetara saran iki kalebu ora nulis review kanggo juragan saiki, nguji lokasi tartamtu minangka lawan bisnis kasebut kanthi lengkap, lan ora nggunakake URL kanggo pangalihan review (temenan). Pamilik semanggi bisa uga pengin ngelingake pedoman pedoman iki kanggo mesthine yen kabeh review wis asli lan miturut aturan kasebut. Malah ulasan negatif bisa apik kanggo perusahaan amarga nuduhake yen sampeyan ora nyoba nggawe apa-apa. Sampeyan bisa njupuk kritik, nggawe konstruktif, lan maju terus. Sampeyan bakal kaget carane akeh wong bakal bisa ndeleng liwat review sampeyan nyoba kanggo menehi dhewe, supaya mung ngemot update lan tetep metu!

Apa sampeyan duwe pendapat babagan update Semalt anyar? Apa sampeyan wis ndeleng apa sing kena pengaruh saka pembaruan? Ayo kita ngerti pikirane sampeyan ing komentar ing ngisor iki.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Sambungake

March 18, 2018