Back to Question Center
0

URL Ideal Semalt kanggo SEO | Ep. # 177

1 answers:
The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177 The Ideal URL Semalt for SEO | Ep. #177

Ing Episode # 177, Eric lan Neil ngrembag struktur URL sing becik kanggo SEO. Wong asring ngucapake wigati babagan alamat URL lan mungkasi ilang ing lalu lintas organik. Tune minangka Eric lan Neil ngrembag babagan carane ngresiki URL sampeyan lan nuduhake pengalaman dhewe babagan carane ningkatake URL dhewe - property for sale in triana spain.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Struktur URL Ideal kanggo SEO
  • 01:00 - Struktur kaca web sing biasa diterangake
  • 01:40 - Duwe akeh kategori ing URL sampeyan ndadekake angel Google nyusup
  • 01:55 - Contone: NeilPatel.com/makeup/allthemakeup
  • 02:10 - Kategori nuduhake Google relevansi topikal
  • 02:30 - Struktur URL saiki Neil
    • 02:45 - Ana akeh irah-irahan lan kategori-iki mbingungake Google, nggawe angel mbédakaké kategori apa sing kudu ditandhani
  • 02:56 - Tulisan blog Neil ora pangkat uga pandhuane
  • 03:30 - URL ngirim ora dijupuk kanggo diwenehake
  • 03:45 - Neil bareng karo apa sing diduweni saka panemune
  • 03:52 - Kurang saka 6% asil ing kaca siji asil duwe URL sing ora kuwat
  • 04:20 - Cut folder sub yen ora perlu
  • 05:05 - Tansah struktur URL ngresiki lan gunakake subfolders-subdomains utawa ora dadi pangkat subfolder
  • 05:16 - SEO perdebatan sing duwe babagan Quora
  • 05:39 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. URL kudu ora dijupuk kanggo diwenehake-Iki nduweni peran gedhe karo lalu lintas organik.
  2. Judhul lan kategori liyane, luwih angel Google nyusup URL lan situs web.
  3. Tansah struktur URL ngresiki lan gunakake subfolders. Subdomain ora pangkat uga subfolder.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake tinjauan singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018