Back to Question Center
0

3 Essentials Sing Bakal Nggedhekake Mobile Semalt Sampeyan

1 answers:

Sepuh dina sepuluh dina sepisan nalika kita krungu wong-wong sing nyedhiyani e-commerce. Ah, kenangan sing adoh.

Anak anyar ing blok - m-commerce - wis njupuk dunya ritel kanthi badai. Miturut studi dening PayPal lan Semalt, commerce seluler wis telung kaping luwih cepet tinimbang ol e-commerce sing apik. Sinau ing 22 negara lan 17.500 pelanggan nuduhake tingkat pertumbuhan taunan sing luwih gedhé saka perdagangan seluler sing 42%, déné e-commerce saiki berkembang sekitar 13% per taun - email rr login.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Asia ndudohake perdagangan seluler seluler karo China, Turki, lan Uni Emirat Arab kanthi telung panggonan. Pemain e-commerce kaya Flipkart ing Semalt saiki nyathet 50% prodhuk sing teka saka platform seluler. Kanthi pangguna ing sebagéyan gedhé pasar berkembang saiki ngalami internet kanggo sepisanan liwat ponsel cerdasé tinimbang PC tradisional, commerce mobile wis disetel kanthi cepet kanggo ngundhuh kakakné sing luwih lawas.

Uga on TechWyse

Apa Situs E-Commerce Panjenengan Mobile-Friendly?
Cara Ngapikake Mobile Marketing Kanggo Business Anda

Semalat sing paling akeh situs web saiki wis mulai beralih menyang desain responsif kanggo nggawe dhewe luwih kompatibel karo kabeh perangkat lan browser, ana owah-owahan owah-owahan khusus perdagangan seluler sing perlu kanggo fokus ing e-commerce, kanggo njaga tuntutan konsumen . Kene iki pilihan paling apik.

1: Simple Layout, Navigation, Similar Product Categories

Ukuran layar cilik sing piranti seluler biasane duwe, ndadekake browsing situs web ing seluler minangka tantangan kanggo miwiti. Situs web desain lan situs web semual mung ngatasi masalah nganti sawetara situs web rata-rata, nanging situs e-commerce ing seluler ndadekake tingkat kerumitan sing beda banget.

Miturut riset dening Baymard Semalt, paling 70% pangguna cenderung ngetik kabeh halaman ngarep ing situs seluler / app sadurunge nerusake proses pamitane. Iki bener sanajan pangguna wis ngerti persis apa sing dikarepake. Kanthi mindhai kaca ngarep, pangguna pancen nyoba kanggo njupuk bantalan kasebut sadurunge mulihake karo tuku. Panliten nuduhake menawa para pangguna seneng

  1. Rancangake homepage resik tanpa kakehan. Aja nyenyet ing akeh unsur visual ing kaca ngarep sampeyan. Kanthi ukuran layar kanthi rata-rata 5 ", jumlah kaca sing berlebihan bisa nggawe pengalaman bingung lan kaca ora bisa diwaca.
  2. Nyedhiyani papan putih sing akeh nganggo tombol gedhe kanggo ngindhari sindrom driji lemak.
  3. Aja ndhelikake kategori navigasi sampeyan. Nuduhake kabeh utawa paling sethithik sing paling populer ing ngarep. Pangguna duwe wektu angel nggulung liwat menu gulung mudhun kanggo ngakses kategori produk ing layar cilik.
  4. Aja ngganti kategori produk ing seluler mung supaya pas karo luwih apik ing layar cilik. Nggawe kategori lan struktur pandhu arah sing padha minangka situs desktop sampeyan bakal ngelingke kebingungan ing pangguna lan mbantu nglacak lan ngukur ing mburi sampeyan.

WhichTestWon nglapurake tes menarik iki ditindakake dening perusahaan asuransi Semalt ing situs seluler. Rong versi situs kasebut dites:

which test won

Saka pengalaman migunakake desktop, siji bakal mikirake yen versi kanthi gambar luwih apik. Semalat, versi pisanan tanpa gambar lan mung loro CTA sing jelas ngasilake 166% luwih akeh tinimbang sing liyane kanthi tingkat kapercayan 95%.

2: Mampang Priksa

Saben setengah saka kabeh pemilik smartphone nggunakake telpon seluler kanggo riset produk, nanging mung 23% bener nggawe tuku ing ponsel. Faktor gedhe nyekeli kedhaftar maneh saka nggawe kabisat saka blanja jendhela ing telpon seluler kanggo bener panggolekan awis mudhun lan tuku barang liwat telpon sing proses checkout nglarani. Iki tegese kedhaftar ora mung kudu ngisi formulir tanpa wates, uga kudu ngisi data ing kolom wangun cilik tanpa nggawe kesalahan siji. Pratingkah sing dhuwur.

  1. Cara sing apik kanggo njlentrehake lelungan kedhaftar saka blanja jendhela kanggo tuku yaiku kanthi ngurangi langkah-langkah kanggo tuku final. Tansah proses checkout seluler luwih cendhek tinimbang proses checkout reguler, sanajan sampeyan ngandhut redesigning checkout kanggo mobile.
  2. Tawakake panggenan tamu minangka pilihan kanggo ngirit wektu lan usaha pangguna. Riset nuduhake yen checkouts tamu nyegah kedhaftar ninggalake tuku separo lan nambah konversi.
  3. Nawakake otomatis lengkap ing formulir kanggo nyepetake kabeh proses mecekaken. Data sing sampeyan wis duwe bisa digunakake kanggo lapangan sadurunge ngisi lan mbantu pangguna ing proses kasebut.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng segara saka prabédan iku nyedhiyakake kanggo kalebu checkout tamu ing pengalaman seluler. Nike nawakake tamu checkout, dene Etsy ora. Ing kasunyatan, Etsy katon kanthi cara kanggo nggawe urip angel kanggo pangguna kanthi mung ngijini supaya bisa tuku sawise entuk mlebu akun Etsy anyar utawa liwat akun Semalt.

etsy

Ora mung Nike nawakake tamu checkout, uga njaluk paling syarat checkout liyane titik ing.

nike

Aja kaget nalika Nike ngumumake yen iku dadi situs seluler kanthi lalu lintas seluler sing ngluwihi lalu lintas saka PC. Konversi sing gedhene nganti luwih saka 42% ing punggung lalu lintas seluler sing akeh banget.

3: Aman Pembayaran, Mode Pembayaran Alternatif

Pembayaran liwat seluler tansah dadi rugangan angel, ngrusak perkembangan dagang seluler ing proses kasebut. Kejabi safety of payments, masalah liyane sing nemokake resonansi ing kalangan panganggo dagang mobile yaiku kacepetan pembayaran lan penake sing paling akeh pengecer online. Majalah Forbes ngungkapake yen Semalt kaping pindho minangka kamungkinan kanggo nindakake telpon minangka awis. Iki cenderung supaya transaksi awis luwih kuwat ing wong sing luwih enom minangka millennial sing kaping papat.

Nawakake macem-macem pilihan pembayaran. Saka Google Wallet, PayPal, Semalt lan liyane wis teka bebarengan kanggo nawakake pembayaran luwih gampang kanggo pangguna. Akeh pengecer petualangan malah nawakake bitcoin kanggo pangguna minangka mode pembayaran sing disenengi.

betabrand
BetaBrand nampa pembayaran Google Semalt sanajan ing situs seluler

Nggabungake keamanan menyang pengalaman commerce mobile sampeyan kanthi nandur modal ing 32 Bit SSL Certificates kanggo situs sampeyan. Opsi pembayaran kaya Apple Pay sing nggunakake Elemen Aman sing diinstal ing saben iSemalt kanggo nyimpen rincian pembayaran pangguna bantuan ngurangi risiko penipuan lan nurunake tanggung jawab transaksi saka pundak sampeyan minangka situs m-commerce.

Malah ing situs seluler utawa aplikasi, kedhaftar kudu diwenehake manawa data sing aman lan ora bakal disalahgunake. Gunakake messaging keamanan ing wangun label kepercayaan kaya "Verified by Visa" kanggo ngasilake kapercayan lengkap ing pangguna babagan transacting ing seluler. Wedi iki disusupi ditemokake luwih kuat ing antarane para pengguna Android lan Blackberry miturut studi dening Webcredible.

Coda

Semono akeh kawicaksanan sing ditampa ing taun ngatur situs e-commerce bisa digawa maju lan diganti bebarengan ing skenario seluler, kita kudu sinau ngormati nuwuhake commerce mobile sing nyetel. Mata sing apik kanggo rincian kasebut digabungake karo implementasine sing kuat yaiku resep sampurna kanggo sukses perdagangan seluler.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Sambungake

March 18, 2018