Back to Question Center
0

Apa Tipe Konten Apa Sampeyan Semalat Nalika Sampeyan Bisa Mung Blog 1x a Minggu? Deleng uga Ep. # 179

1 answers:
What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179 What Type of Content Should You Semalt When You Can Only Blog 1x a Week? | Ep. #179

Ing Semalat # 179, Eric lan Neil ngrembag jinis konten sing kudu digawe nalika sampeyan mung bisa blog siji wektu seminggu. Tune in kanggo nggoleki carane nggawe blog sing ngarahake penonton-lan ora mung kanggo maca blog-nanging cukup cukup kanggo nuduhake, uga!

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Apa Tipe Konten Apa Sampeyan Nggawe Nalika Sampeyan Bisa Mung Blog 1x a Minggu?
  • 00:39 - Neil nggunakake Quick Sprout, mung sapisan seminggu
  • 01:38 - Sampeyan pengin ngasilake soko sing metu lan nggawe wong pengin pranala
  • 01:49 - Kaping pisanan, ngerti sing sampeyan nyasar lan carane sampeyan bisa mbantu
    • 02:00 - Kissmetrics target marketers
  • 02:10 - Kapindho, sing dadi pelanggan becik sampeyan?
  • 02:55 - Isi sampeyan kudu banget spesifik
  • 03:25 - Perusahaan ngupaya metrik luwih rinci
  • 03:42 - Blogs kudu actionable and thorough
  • 04:00 - Groove HQ minangka conto apik saka blog sing akeh
  • 05:08 - Tulisan blog Pramuka sing jero-jero lan uga rampung, peringkat 1 lan 2 ing Google
  • 05:56 - Nggawe tartamtu lan aja lunga kanggo volume; golek relevansi lan mbiyantu
  • 06:10 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggawe postingan blog sing ditemokake lan wong pengin mbagi liwat ngubungake.
  2. Ngenali target lan pelanggan sing becik lan nyedhiyani isi sing mbiyantu.
  3. KEY dadi relevan karo wong sing bener - mid atlantic fencing.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018