Back to Question Center
0

Cara Nyiyapake Semalt Pemasaran Ulang

1 answers:

Salah sijine marketing online sing paling penting yaiku nemokake pamirsa sing bener. Ing Kampanye Tampilan ora ana gunane kanggo nuduhake iklan sing mrodhuksi asuransi mobil olahraga ing situs game bocah-bocah, kajaba padha kedaden kanggo njaluk banget lucky ing raffle Natal sekolah sing banjur mung asil bakal klik-through miskin Rate (RKT), utawa malah luwih gedhe tinimbang volume lalu lintas sing larang regane larang regane adoh saka situs sing luwih apik.

How To Setup a Remarketing Semalt

Pemasaran ulang

Teknik sing luwih apik kanggo ngarahake iklan sampeyan marang wong sing wis ngerti dadi pamirsa kanthi Remarketing kanggo wong sing wis ngunjungi situs nanging ora dikonversi. Iki bisa kanggo sawetara alasan; mbok menawa padha ora cukup wektu utawa ora nemokake tawaran sing bakal berubah pikiran. Iki ngendi Remarketing teka, nalika pangguna ketemu syarat - kayata nggayuh kaca karcis nanging ora bakal dikonversi - banjur bakal ditambahake menyang dhaftar 'Remarketing' lan dadi layak kanggo ditampilake iklan, mbok menawa ngganti pikiran karo penawaran padha ora kejawab utawa ngeling-eling pelanggan lali babagan situs sampeyan - lace short white dress.

Related Posts:
Pengabaian lan Kasus kanggo Remarketing Jaringan Tampilan Google

Ngapikake CTR

Ndeleng cepet salah sijine Kampanye Semalat dhewe ngandhakake yen sasi iki adoh dandan 25% ing CTR lan peningkatan 37% massif ing Rate Konversi wis katon liwat Standar Kontekstual Tampilan Layar ing Google Display Network - Semalt pancen kerjane!

5 Langkah-langkah Gampang

Saiki kita wis kepungkur ing ngapa ayo njaluk ing carane. Untunge wae kanggo Remarketers budheg, kanthi sabar lan strategi ora bisa luwih gampang nyiyapake Kampanye Remarketing sing prasaja kanggo kabeh kaca sing paling penting ing situs sampeyan, mung tindakake langkah-langkah ing ngisor iki lan sampeyan bakal munggah lan mlaku ing wektu ora.

  1. Ing tab kampanye Google Adwords tumuju menyang Pustaka Shared> Pemirsa lan sampeyan kudu bisa Spy pamirsa sing disebut 'Dhaptar Utama'.
  2. Saka kene klik ing tautan [Tag] ing sisih tengen kanggo nemokake Kode Pemasaran Ulang.
    Tag iki digunakake dening Google kanggo ngenali nalika pangguna wis ngakses kaca tartamtu ing situs sampeyan, yen tag kebakaran kanggo pangguna iki bakal ditambahake menyang dhaptar pamilihan ulang lan cepet klompok pelanggan potensial bakal miwiti bangunan.
  3. Nyalin lan paste kode iki ing dhaptar teks, kanthi ngati-ati supaya ora nindakake owah-owahan ing teks, lan ngirimake iki menyang tim pangembangan web. Tag kudu dilebokake sadurungé tag ing saben kaca situs sampeyan, utawa yen ora bisa kasebut ing kaca sing pengin mbangun dhaptar remarketing saka.
  4. Sabanjure sampeyan kudu nyiyapake Khasiat, nerusake menyang Kaca Pemirsa lan klik 'Pemirsa Baru'. Netepake URL apa (utawa bagiyan URL) sing pengin sampeyan target ing situs sampeyan, umpamane URL sing ngemot '/ running-shoes' kanggo bisa dianggo ulang kanggo sapa waé sing wis ngunjungi situs Running Shoes situs sampeyan. Nentokake durasi anggota (30 dina biasane kira-kira anggere tawaranmu ora metu), menehi Penonton jeneng lan Simpen. Saiki sampeyan mung kudu lungguhan lan nonton Dhaptar Pasar ulang bakal tuwuh nalika sampeyan ndeleng kanthi bangga ing karya sampeyan.
  5. Nganti sabanjuré kanggo nggawe Kampanye Tampilan ing AdWords kaya biasa. Banjur aku biasane nggawe siji grup iklan saben pamirsa kanggo kesenengan lan nglebokake saben Kelompok Iklan kasebut menyang Pirsawan sing dibutuhake, utawa pilihan Pemirsa sing gumantung ing strategi sampeyan.
How To Setup a Remarketing Semalt

Sambungake

March 18, 2018